Reklama

Reklama

Vafle + Mochi

(seriál)
  • USA Waffles + Mochi
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Zvídavé loutky Vafle a Mochi cestují po světě, objevují zajímavá jídla i cizokrajné kultury a učí se vařit z čerstvých surovin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

brutalbagr odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou femistickou woke sluníčkovou píčovinu jsem už dlouho neviděl. A to něco vydržím, Netflix nám doma jede imrvére, takže jsem zocelenej. Ale tohle byl fakt extrém. ()

zijutady odpad!

všechny recenze uživatele

Sice je to odvedeno líbivě, ale není to nic víc, než další woke-diversity-vegan fest pro nejmenší. ()

Reklama

Mianelia2050 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá ptákovina. Iritovala mě ve všech ohledech. A co nejvíc? To mochi. Ta výslovnost. Jakožto míšenka mě to štvalo nejvíce. Mochi se nečte "moči", ale [mášu]. Jinak je to naprosto podprůměrná blbost, úplně o ničem. Loutek si cením, jsou pěkné, ale to je tak vše kladné, co mohu o tomhle seriálu říct. Nemám slov. Asi jen to, že se na to nedívejte pro svoje dobro... :D. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Potomek mražené vafle a Yettiho a jeho nejlepší kámoš, vysmátý rýžový koláček, se seznamují s různými druhy potravin (a jejich použitím při vaření), poznávají cizí kultury a známé šéfkuchaře a šéfkuchařky, učí se přijímat lidi s handicapy (a správně s nimi komunikovat) a navštěvují vyhlášené restaurace. Oba obdivují Julii Child a jsou loutkami (ne v přeneseném významu). ___ Trocha vaření, trocha cestování, trocha animované zpívající zeleniny. Zkuste si představit křížence Sezamové ulice a No Reservations od Bourdaina (oproti němuž je tohle vhodné i pro vegetariány). Zní to možná jako úlet, který míchá dohromady tolik ingrediencí, že výsledek nemůže být k jídlu. Ve skutečnosti jde o vtipný, poučný (ale nikoliv poučující), pozitivní, inkluzivní, výtvarně nápaditý a povětšinou nijak vlezlý pořad pro děti předškolního věku, který prezentuje jídlo jako něco nesamozřejmého a cenného, co nemusí být jen vytažené z mrazáku nebo koupené ve fast foodu a skrze co lze objevovat svět a navazovat přátelství.___ Navzdory tomu, že do cílovky už čtvrt století nepatřím a přinejmenším těstoviny uvařit umím, užil jsem si zatím každou epizodu. Byla by škoda, kdyby zrovna tohle v přemíře nového VOD obsahu zapadlo. ()

Galerie (100)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno