Reklama

Reklama

Surrogate

Trailer

Obsahy(1)

Natalie (Kestie Morassi) je samoživitelka, která se musí při výchově své dcery Rose (Taysha Farrugia) hodně spoléhat na svou vlastní matku Annu (Louise Siverson) a jejího bratra Williama (Darcy Kent). Je to proto, že Natalie je také zdravotní sestra na plný úvazek, což vyžaduje, aby jednou za čas pracovala mimo město a byla tak pryč od své rodiny.
Jedné z těchto nocí se Natalie setkává s podivnou ženou, která ji žádala o pomoc. Rozhodla se ji ignorovat. Když se Natalie té noci opět setká s touto ženou, které se snaží zachránit si život, nevědomky se stane „náhradníkem“ strašidelné entity. Po návratu domů Natalie projeví všechny znaky těhotenství, které mate doktory a okolí. Přitáhne také pozornost Lauren Balmer (Jane Badler), pracovnice sociální péče o děti.
Nataliiny mateřské instinkty se aktivují, neboť fantomová přítomnost se změní na fyzickou a všechny její blízké ohrožuje. Existuje nějaký postranní motiv? Nebo je příčinou vší té zlomyslnosti nějaké nadpřirozené zlo? (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát 40%, ale za ten stupidní konec jen 20%. Hollywoodské efekty zde nenajdete, spíše levný film s amatérskými herci. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama