Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[83%] Tahle osmidílná minisérie mi docela sedla. Od začátku do konce mě to bavilo, hluchých míst zde bylo minimum. Epizody se postupně věnovali jednotlivým postavám, vše bylo přehledné až do finále. Pointa byla za mě docela slušná a moc jsem ji nečekal. Někteří tu píší, že závěr je moc překombinovaný a hloupý, ale mě to tak nepřišlo. Během dvou dnů jsem tuto netflix záležitost s chutí zkoukl jak nic. ()

venison 

všechny recenze uživatele

S01: Na začátku Clickbait rozehrává se zajímavými kartami. Téma vypadá hororově, statečně, svěže a neotřele, tempo příjemně odsejpá.. Bohužel velmi brzo zabředávají tvůrci do bahna béčkového klišé. Snaží se neuměle navléct roli podezřelého snad na všechny postavy, které se mihnou v seriálu. Poslední díl o celé zazdil.. Pointa na diváka kostrbětě vypadne jak z céčkové podívané. Škoda, mohl to být velmi ambiciózní počin. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Výborná, avšak trochu zapadlá minisérie v útrobách červeného streamovacího giganta mé pozornosti naštěstí vůbec neuprkla a když na ní teď konečně dozrál čas, nemůžu být spokojenější. K páté hvězdě ani nechybělo mnoho, nejedna epizoda je tak nadupaná zásobováním informací a šroubováním zvratů, že jsem si prostě semtam nemohl odpustit přirovnání ke stejně staré španělské Nevině, která ovšem stojí ještě o několik příček výš. Konec je už zde takový trochu hollywoodský, s přivřením očka mu to ale odpustíte. [viděno na Netflixu] ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Clickbait je takový ten seriál, co sice baví, ale napsaný není kdovíjak objevně. Je z toho trochu cítit levnost a taková ta rychlokvaškovost. Má to ale výhodu takovou, že celkem úspěšně dokáže udržet tempo a hlavně neodkrývá rozuzlení příliš brzy a je těžké tu odhadnout pachatele. Průměr dávám také kvůli převážné nesympatičnosti většiny postavy, tudíž soucit jsem k nim téměř nechovala. Ony i samotné ty postavy byly celou dobu až nějak moc klidné. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavé drama. Ten konec by mě nenapadl. Za pozornost stojí otravný novináři, který jak supi čekají na sebe menší senzaci. A udělají doslova cokoliv jen aby měli něco. Nechápu policii že je nechají u domu obětí aniž třeba uzavřou část ulice a nikoho tam nepustí a dotyčný mají aspoň trochu klid. Zase tam museli nacpat gaye a přitom to bylo úplně zbytečný. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama