Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Agenti ČSFD se vrací na MFF Karlovy Vary

Agenti ČSFD se vrací na MFF Karlovy Vary

23.06.2018

53. ročník největšího filmového festivalu v Česku začíná za pár dní a jeho festivalová sekce na ČSFD.cz vám tradičně přináší přehledný program všech filmů, seřaditelných dle termínů promítání, festivalových sekcí i hodnocení uživatelů. Hodnotit a komentovat filmy budou letos taky Agenti ČSFD, od kterých se rovněž dočkáte zážitkových příspěvků a videorozhovorů o zhlédnutých filmech ve společném agentském Deníčku. Identitu Agentů i s jejich výhledem, na které filmy se těší nejvíce a kterým se obloukem vyhnou, odkryjeme ve festivalové sekci v pondělí 25. června.


Za návratem Agentů ČSFD na karlovarský festival stojí partner Vodafone, který vás každý den od 10 do 21 h. zve na Vřídelní kolonádu na známou Vodafone pláž. Kromě možnosti zahlédnout na pláži některé z Agentů ČSFD, kteří zde budou nahrávat rozhovory o sledovaných filmech taky pro Vodafone Insta Stories, si zde můžete dobít baterky, dát si osvěžující občerstvení a odpočinout si od filmů v relax zóně s lehátky. Denně zde budou probíhat soutěže o kultovní klobouky, chytré telefony a další ceny. A pokud nebudete stíhat přesuny z jednoho kina do druhého, případně dostanete chuť na vyhlídkovou jízdu, objednáte si rikšu, která vás ochotně hodí třeba od Puppu až k Thermalu.


Vedle festivalové sekce na ČSFD.cz můžete veškeré karlovarské dění po celou dobu festivalu sledovat taky na Instagramu a Twitteru Vodafonu. Také si nezapomeňte stáhnout novou aplikaci Vodafone KVIFF Guide 2018, ve které najdete detailní informace o každém filmu, přehled o všech festivalových akcích a můžete si přes ni rezervovat vstupenky během několika sekund. Aplikaci si můžete stáhnout v Google Play a App Store. Více informací na vodafone.cz/vary


Akce začíná!

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

19.04.2024

Od roku 2022, kdy Steven Spielberg představil fandům svůj Zlatým Glóbem ověnčený osobní film Fabelmanovi, jsme moc netušili, k čemu se chce jeden z nejslavnějších režisérů všech dob příště… (více)

Nejnovější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Hugh Jackman a smrt Robina Hooda?

Hugh Jackman a smrt Robina Hooda?

06.05.2024

Vzniklo už dost filmů o Robinu Hoodovi? Jak se zdá, tak ne. Tento by mohl však poměrně vybočovat z řady. Chystaný snímek The Death of Robin Hood by se totiž měl vracet ke známé legendě o králi… (více)

Zemřel herec Bernard Hill

Zemřel herec Bernard Hill

05.05.2024

Ve věku devětasedmdesáti let zemřel britský herec Bernard Hill, známý především ze snímků jako Titanic, Lovci lvů a z trilogie Pán prstenů. Se smutnou zprávou v neděli přišla televizní stanice BBC s… (více)

Reklama

Reklama