Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Na Oscarech vyhrává každý

Na Oscarech vyhrává každý

03.02.2020 Autor dO_od

Už příští pondělí se dozvíme výsledky letošních Oscarů, zatímco zlatou sošku si domů však odnesou jen čtyři herci a jeden režisér, s prázdnou nebude odcházet nikdo. Všech 24 nominovaných (herečka Scarlett Johansson bojuje letos ve dvou kategoriích) totiž obdrží tradiční dárkovou tašku. Pokud si teď však pod dárkovou taškou představujete čokoládu, poukázku do divadla, nebo možná nějakou flašku, tak jste hodně vedle. Tohle je totiž nejprestižnější filmová událost roku, a společnost Distinctive Assets, která dárky zajistila, si toho je dobře vědoma. Hodnota jedné takové taštičky se tak odhaduje na zhruba 215 tisíc dolarů, což je o 70 tisíc víc než loni, a zároveň obří rozdíl v porovnání s 24karátovou zlatou soškou Oscara, jejíž výroba stojí pouhých 400 dolarů. A co tedy přesně nabízí?

 

Značkovou vodu, značkovou bombu do koupele, meditační čelenku, a taky poukázku na jeden z hlavních darů, jako např. 12denní plavba po moři na luxusní jachtě pro 220 hostů, se dvěma helikoptérami a vlastními lázněmi. Pouze cena plavby se odhaduje na nějakých 78 tisíc dolarů. Vydat se s ní pak můžete buď do Antarktidy, nebo do Středozemního moře. Pro náročnější výherce je tu i alternativní možnost výletu ponorkou. Mezi další dárky patří romantický víkend ve Španělsku, roční členství v elitní seznamce, různé kosmetické procedury, sportovní podprsenka, technologie pro odběr moči (to není vtip) nebo… vskutku i ta čokoláda! Jinými slovy, na Oscarech vážně vyhrává každý.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Filmoví velikáni v Cannes budí rozpaky

Filmoví velikáni v Cannes budí rozpaky

dnes

Vyjma hokejových komentátorů jsou v těchto dnech nejzaměstnanějšími pracovníky v celé Evropě nejspíš ti šťastlivci, kteří v Cannes drží stopky a měří, jak dlouho po skončení filmu trvají které ovace… (více)

Svět knihy Praha přivítá hosty ze 40 zemí

Svět knihy Praha přivítá hosty ze 40 zemí

včera Reklama

Mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha 2024 nechá prostřednictvím 801 účinkujících nahlédnout do současné literatury 40 zemí a regionů, čímž o třetinu překonává předchozí… (více)

Cillian Murphy se vrací k zombíkům

Cillian Murphy se vrací k zombíkům

18.05.2024

Kolem málokterého projektu je v posledních měsících takové haló jako okolo další Boyleovy apokalyptické vize. O pokračování filmů 28 dní poté a 28 týdnů poté, v nichž Británii zachvátil virus, který… (více)

Reklama

Reklama