Reklama

Reklama

Lenka Černá

Lenka Černá

Biografie

Od šestnácti let ji intenzivně zajímá lidská psychika, práce na sobě, zdravý životní styl a vaření. Původně se orientovala na profesní koučink, věnovala se rozvoji internetových projektů a týmů (Invia.cz, Atlas.cz).

V roce 2004 opustila svět korporací a zaměstnání, založila vlastní firmu, která se specializuje na životní koučink a mentoring jednotlivcům i skupinám. Specializuje se na pomoc lidem při hledání osobní identity, zvýšení sebevědomí, oblast psychosomatiky a psychiky při hubnutí. Pravidelně pořádá workshopy, přednáší, píše články a certifikuje vlastní kouče pro své kliniky.

V roce 2012 založila Školu pro ženy, která se specializuje na pomoc ženám cítit se lépe v oblasti sebevědomí, partnerství, práce i zdraví. Má svůj tým koučů a řídí síť vlastních privátních klinik PURE CLINIC v Praze, Brně a Bratislavě.

Vydala 2 audio CD "Hubněte s hlavou" a "Jak přežít rozvod", 2 DVD "Generální úklid života" a "Dokonalé zdraví". Spolu s Petrem Havlíčkem a Zuzanou Bičíkovou napsala knihu "Jak se hubne v Čechách".

Sama sebe charakterizuje jako upřímnou, hyperaktivní, ale pokornou osobu s touhou neustále růst a vzdělávat se. Volný čas nejraději tráví v kuchyni nebo v přírodě, zamilovala se do Raw food, sportuje, cvičí jógu, směje se s přáteli, běhá s jejím maďarským ohařem Brunem a usíná tradičně u knihy.

StreamCZ

Herečka

Filmy
2011

Hranaři

Host

Pořady
2014

Restart života

Režisérka

Pořady
2014

Restart života

Reklama

Reklama