Reklama

Reklama

LA4

LA4

nar. 13.03.1980 (44 let)
Praha, Československo

Biografie

LA4 vlastním jménem Martin Lasky (narozen 20.1.1978) český rapper a writer.

La4 aka Lafor existuje na pražské scéně již od půli devadesátých let Je bývalý člen Indy a Wich se kterými začínal dodnes často spolupracuje.Jeho hlas se objevil na vůbec prvním singlu Indy a Wich – Pohyb nehybného /Indyvidual. Po songu Léto z druhého dílu kompilace East Side Unia nahrál s Indy a Wich/PSH další singl Cesta Štrýtu.

Hostuje v písni Praha skupiny PSH která se během času stává jakousi neoficiální rapovou hymnou. S partou Indy a Wich točí jejich debut album My3 – kterému dá svůj nezaměnitelný hlas a projev, stejně tak městskou poetiku. La4 měl také taneční období, kdy se pokoušel o breakdance ve známé crew 02 Redstars.

V roce 2004 vydal cd singl Elá pro/Na světlo denní a objevuje se jako host po boku Jamese Cola, Oriona nebo slovenské skupiny Drvivá menšina. V roce 2007 vydává svůj debut pod jménem Panoptikum za které dostal cenu Anděl v kategorii Hip hop & R'n'B.

Pod labelem BiggBoss vychází v roce 2010 i jeho druhá deska Gyzmo. V roce 2012 společně s Jamesem colem a produkcí DJ Mike Trafikem vychazí EP Nadzemí. Třetí desku Panorama LA4 vydal společně s DJ Wichem v prosinci 2014.

Jakub "kslaww" Šebesta

Herec

Host

Pořady
2012

DJ Wich - Questions

2005

5. element

Režisér

Kameraman

Reklama

Reklama