foto

Hannu Lauri

  • nar. 9.3.1945 (72 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Toivon tuolla puolen
1996 Isältä pojalle
1995 Onnenlehti (TV film)
1990 Ystävät, toverit
1989 Cha Cha Cha
Papírová hvězda
Špinavé ruce (TV film)
1987 Jäähyväiset presidentille
1986 Enkelipeli (studentský film)
1985 Calamari Union
Hei kliffaa hei!
1984 Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
Uppotukki (TV film)
1983 Zločin a trest
1981 Ansa (TV film)
Pedon merkki
1980 Marraskuun kuvia (TV film)
1979 Ihmemies
Kaikkein tärkein (TV film)
1978 Perintö (TV film)
1977 Minna (TV film)
Zajícův rok
1976 Kultainen vasikka (TV film)
Olympijské prázdniny
1975 Talvinen tarina (TV film)
Teatterituokio: Mörri (TV film)
1974 Salakari (TV film)
1973 Meiltähän tämä käy
Silta kaukaiseen yöhön (TV film)
1972 Niilon oppivuodet
Ubohá Marie
1971 Kujanjuoksu
1970 Jussi Pussi
Kämppä (TV film)

TV seriály

1996 Nortia (TV seriál)
1993 Jäähyväiset rakkaimmalle (TV seriál)
Metsolat (TV seriál)
1990 Pirunnyrkki (TV seriál)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
Vonkalat (TV seriál)
1969 Naapurilähiö (TV seriál)

TV pořady

1978 Rakas, kallis auto (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)
1974 Sämpy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace