Reklama

Reklama

Smack One

Smack One

nar. 07.06.1986 (37 let)

Biografie

Smack, vlastním jménem Jakub Janeček je je český raper, DJ a producent.

Proslavil se zejména jako první grime MC v České republice se skupinou Iscream Boyz (Smack, Fuckstroy, DJ Double J a DJ Shadow Drop) Je zakladatel vydavatelství Archetyp 51. Vystupoval také v pořadu Iscream Show na radiu Spin. Také  psal profily interpretů pro různá internetová rádia a také pro boombap.cz

V roce 2007 a 2008 vydal s Iscream Boyz Iscream Mixtape vol. 1 a 2. V roce 2010 vyšel Bullet Time The Mixtape.  O rok později vydávají EP Wrap you. Smack se svou první sólovou deskou 2051 přichází v roce 2012 ze které pochazejí hity Oheň, Nevíš Co Sem Dělal Dřív. Ani ne rok na svůj debut vydává mixtape Hudba Pro Zmrdy za ním tentýž rok vychází scream CD III.

Smack spolupracoval s celou řadou raperů z CZ/SK scény např. Orion, Hugo Toxxx, Otecko, Marat, Igor, Wladimír 518 a také se spousty UK grimových interpretů a DJů. Smack nedělá hip-hop ale grime a to prosazuje od začátku kariéry.

V roce 2014 vydal očekávanou druhou řadovou desku P'S a Love která byla oceněna cenou Anděl v kategorii hip-hop. K desce natočil zatím tři videoklipy: P'S a Love, Králové a Rocky.

Jakub "kslaww" Šebesta

Související novinky

Herec

Host

Skladatel

Související novinky

Reklama

Reklama