foto

Bob Cryer

  • nar. 24.11.1973 (43 let)
    Marylebone, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Grimsby
2015 Legendy zločinu
The Interceptor (TV seriál)
2009 Mid Life Christmas (TV film)
2006 Bombshell (TV seriál)
2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
2002 Bliss (TV seriál)
1999 Plastic Man (TV film)
1998 Colour Blind (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace