foto

Fabiana Gugli

  • nar. 21.6.1974 (42 let)
    São Paulo, São Paulo, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Amor em Sampa
2014 Poutník - nejlepší příběh Paula Coelha
2008 Slepota
2006 Cheiro do Ralo, O
2003 Normais, Os - O Filme

TV seriály

2011 Tapas & Beijos (TV seriál)
2009 Som e Fúria (TV seriál)
2006 Minha Nada Mole Vida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace