foto

Gruffudd Glyn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Marťan
Poldark (TV seriál)
2014 Teorie všeho
2013 Hinterland (TV seriál)
Thor: Temný svět
2012 Stella (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace