foto

Ilka Bessin

  • nar. 18.11.1971 (44 let)
    Luckenwalde, Brandenburg, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek
2015 Chůvák
2004 Schillerstraße (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

TV pořady

2013 Promi Big Brother (TV pořad)
2008 Der große Comedy Adventskalender (TV pořad)
100.000 Euro Show, Die (TV pořad)
2007 Anne Will (TV pořad)
2003 Genial daneben (TV pořad)
Maischberger (TV pořad)
zibb (TV pořad)
1999 #Beckmann (TV pořad)
TV total (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace