foto

Neil Armfield

  • nar. 22.4.1955 (62 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 V mužském objetí
2006 Candy
1995 Eighth Wonder, The (TV film)
1991 Edens Lost (TV film)
Turn of the Screw: Britten, The (TV film)
1990 The Castanet Club
1987 Twelfth Night

TV seriály

1996 Naked: Stories of Men (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Candy
1987 Twelfth Night

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Raising the Curtain (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace