Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Krásná mladá malířka Candy (ABBIE CORNISH) prožívá své první vášnivé vzplanutí s příležitostným básníkem Danem (HEATH LEDGER). Jejich láska je opojná a oba se snaží jen o to, aby byly společné zážitky stále intenzivnější a oni se mohli plně oddat rozkoši. Nespoutanost, po níž touží, nakonec najdou v heroinu. Spolu budou neporazitelní. Zanedlouho se však ocitnou v situaci, kdy už nemají co dát do zastavárny, proto začne Candy vydělávat peníze prostitucí. Dan jí v tom nijak nebrání a ráj, ve kterém se na chvíli ocitli, se opět stává pouhým snem. Zatímco se jejich drogová závislost prohlubuje, rozhodnou se posílit svůj vztah manželským slibem. Velký den nakonec prožijí v drogovém oparu. Rodiče Candy (TONY MARTIN a NONI HAZLEHURST) jsou zmateni - s mučivými pocity sledují, jak se jejich dcera noří stále hlouběji do něčeho, co nedokáží pojmenovat. Pro Candy a Dana se závislost postupně stává neoddělitelnou součástí jejich vztahu. Manželství se řítí do záhuby stejně jako duševní stav Candy, která si uvědomuje, jak tragicky jejich sen skončil. Nakonec boj s chaosem vzdá a odejde na léčení. Přestože se Dan cítí ponížen, najde díky odloučení od všeho, co miloval, nový smysl života a uvědomí si, že si Candy vybrala cestu, která oběma z nich přinesla úlevu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (261)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Absolútne netuším, prečo som sa k tomu filmu odhodlal a ako som sa vlastne k nemu dostal, ale jedno viem - bola to chyba ... a nuda. Herecké obsadenie je snáď jediné plus, ale inak príbeh nezaujímavý ako hlavne postavy. Ten kto bere drogy zle dopadne a ten kto to vie, nemusí tento film ani pozerať. Ja som to vedel a tiež som zle dopadol. 45 % - 2* ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Opět film, kde síla drog dokazuje, že málokdo má na to s nima seknout. Krásně je zde vylíčeno, jak se oba usilovně snaží a sami sebe navzájem přesvědčují, že mohou skončit až budou chtít. Tím ale více propadají a nemohou vydržet. Jejich nový život má přijít s příchodem jejich dítěte. Oba odhodláni vydržet do konce, na nový začátek ale přeruší, když Candy potratí a tak nastává znovu čím dál větší závislost, která vede až k přestěhování do dalekého statku pryč z velkoměsta. Herecké výkony vyvážené, přesvědčitelné. Rodiče Candy, hlavně otec byli působivý, a celkově celý film příjemný, ale film není na odpoledne nebo večer, kdy si chcete zpříjemnit atmosféru. To vyberte raději nějakou klidnější komedii. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Heath Ledger byl bezpochyb velký filmový herec. Ale toto drama mě moc nebralo. Nevím, zda to bylo tím, že drogy a vše kolem toho nepodporuji a nechápu, že kdokoliv vůbec začne, anebo to bylo pouze tím, že jsem z toho necítila žádné emoce. Vůbec to na mě nepůsobilo, ani negativně, pozitivně nebo lítostivě. Třeba po sledování dokumentu Katka, která bere drogy doopravdy, jsem nemohla uvěřit, jak silně to na mě působí. Ale tohle je pro mě velmi nepovedené, neemotivní a celé takové "komerční". Bohužel nemohu s čistým svědomím doporučit. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Filmy o feťácích moc nemusím. Filmařsky tenhle není ničím moc zajímavý, i když mě bavila upřímnost toho páru. Klidně se domluvili, že ona bude šlapka a on bude dělat hovno. A když mu holka řekla, že už mrdat nechce ať mrdá on s gayema, tak řekl, že ne a bylo to všechno postaru. Heath Ledger byl fakt dobrej herec a dokazuje to i tady. A Abbie Cornish se alespoň často svlíká. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Výborný film o závislosti, pekle spôsobenom drogami, absťákoch a všetkom okolo toho. Len nechápem prečo si to Heath Ledger nezobral k srdcu a zjavne on sám skončil na drogách, liekoch a iných sračkách.. Film zdobia výborné herecké výkony oboch zúčastnených drogovo závislých hercov na úrovni oscara a posolstvo tu je dostatočne silné. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Muž, ktorý venuje vo filme hereckému duu krabičky s mliekom, je autor románu "Candy". Jeho meno je Luke Davies. (MikaelSVK)
  • Film Candy sa natáčal na viacerých miestach po celej Austrálii, napr. aj v najväčších mestách Sydney či Melbourne. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama