foto

Slobodanka Radun

  • nar. 18.4.1971 (45 let)
    Loznice, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narozená 18.04.1971. v Loznici, Jugoslávie. Základní školu a Gymnázium dokončila v Novém Sadu. Vystudovala hranou režii na FAMU. Natočila řadu krátkých dokumentů pro ČT, jeden videoklip, několik reklam, je spoluautorkou jednoho filmového scénáře a jednoho námětu na seriál. Žije, pracuje a má rodinu v Praze.

www.aerofilms.cz

Režijní filmografie

2016 Muzikál aneb Cesty ke štěstí
2014 MY 2
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Muž, který se nelíbil (E06)
2009 Déšť
2006 Malá pokušení (TV film)
1997 Úsvit (studentský film)
1995 Loupež (studentský film)

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2014 MY 2

Herecká filmografie

TV pořady

2016 Film 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace