foto

Dominik Skucius

  • nar. 8.11.1990 (26 let)
    Uherské Hradiště, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Masožravý obraz (amatérský film)
2012 Brána do záhrobí
2010 Zombies (amatérský film)
2008 Pomsta z druhé strany
2006 Nepřítel života

TV seriály

2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Masožravý obraz (amatérský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace