foto

Kim van Kooten

  • nar. 26.1.1974 (43 let)
    Purmerend, Noord-Brabant, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 In the Heart
2013 Večeře
2012 Okno
Quiz
2011 Alfie, malý vlkodlak
2010 Cornelis
Loft
2003 Phileine zegt sorry
2002 Bella Bettien
Momentky
2001 De nacht van Aalbers (TV film)
Minoes
Olivetti 82
2000 De belager (TV film)
Mariken
1999 Jezus is een Palestijn
1996 Red Rain
1995 Moje sestřička

TV seriály

2014 Hollands Hoop (TV seriál)
2010 In therapie (TV seriál)
2006 Evelien (TV seriál)
2001 De acteurs (TV seriál)
1999 All stars - De serie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace