Reklama

Reklama

Claudia Kai

Claudia Kai

nar. 25.08.1998 (25 let)

Biografie

Claudia Kai je asijsko-kanadská herečka. Kai se narodila a do svých devíti let vyrůstala v Richmondu v Britské Kolumbii. Poté žila sedm let v Hongkongu, kde studovala s plným akademickým stipendiem na francouzské mezinárodní škole Victor Segalen v Hongkongu.

Tam se věnovala závodně krasobruslení. Dosáhla úrovně ISU 8 a poté se stala profesionální hráčkou ledního hokeje. Vyhrála městské ligy a mistrovství, reprezentovala Hongkong na turnajích po celé Asii a v roce 2011 získala ocenění „Nejlepší obránce“ a „Nejužitečnější hráč“.

V roce 2014 se přestěhovala zpět do Kanady. V roce 2016 ukončila studium na střední škole Kitsilano Secondary School s akademickými oceněními a vyznamenáními. Později pokračovala ve studiu angličtiny, psychologie a náboženství na University of British Columbia s plným akademickým stipendiem.

Po dvou letech studia a nabídkách, které směřovaly ke studiu práv, se rozhodla věnovat čas plnění svého dětského snu – být herečkou.

Mimo herectví je Claudia Kai vášnivou fanynkou přírody, sportu (včetně bruslení, plavání, jógy, bojových umění), četby a sledování filmů a anime. Hovoří plynně anglicky, kantonsky a ovládá mandarínštinu a francouzštinu.

lukas "LUKICKK" swag

Herečka

Filmy
2022

Girl in the Shed: The Kidnapping of Abby Hernandez (TV film)

 

Golden Delicious

Seriály
2021

Kung Fu

 

Vedení (S01E07)

2018

Supergirl

 

Elseworlds, Part 3 (S04E09)

2017

Date My Dad

Reklama

Reklama