foto

Kathryn Witt

  • nar. 30.11.1950 (66 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
1993 Philadelphia
1987 Demon of Paradise
1986 Seasons in the Sun (TV film)
1985 Cocaine Wars
Midas Valley (TV film)
1983 Star 80
1982 Massarati and the Brain (TV film)
1981 Krásky
1979 Rendezvous Hotel (TV film)
1974 Freebie and the Bean
Lenny
1972 Al tropico del cancro

TV seriály

2005 Living with Fran (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace