foto

Zuzana Bukovinská

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2009 Žížaláci (TV seriál)
2005 Kajetán a Modrá liška (TV seriál)
2002 Oštrozok (TV seriál)
2001 Pouť do krajiny soumraku (studentský film)
1997 Duel
1987 Sněhová královna
1986 Curriculum vitae
Velryba Decimálka, Pik a Kvik (TV seriál)
1985 Odyssea
Tichý svět Jana Nápravníka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace