Oštrozok (TV seriál)

Animovaný / Krátkometrážní

Česko, 2002, 14x8 min

• DaViD´82

Neuvěřitelně nepodařený Večerníček. Poučení veškeré žádné, animace děsivá a i tradiční silná stránka tohoto pořadu selhala. Průvodní komentář a hlasový výkon Jaroslavy Kretschmerové je opravdu strašlivý a místy hraničí až s neposlouchatelností. Když si k tomu přidáte velmi nesympatické postavy, tak vám vyjde celkem jednoznačný výsledek. Oštrozok je zdraví škodlivý nejen dospělým, ale především těm, kterým by měl být určen přednostně - tedy dětem.(4.8.2007)

• viperblade

Za námahu..(5.8.2007)

• Kordus

Večerníček o tom, že když už se všechno totálně posere, přiletí nějaká odporně barevná mrdka, zatočí se a svět je zase krásný. Ano, nemám Oštrozoka rád.(14.8.2010)

• Sašenka165

Horší večerníček jsem už dlouho neviděla.(18.11.2007)

• triatlet

Celý příběh připomíná Oštrozoka - "podobá se mnoha tvorům/jiným večerníčkům/ najednou a zároveň žádnému z nic". Přepestrá animace je až nepřehledná.(9.8.2010)

• SeBig

animace - smích, dabing - smích, postavy - smích, příběh - pěkně na hovno..celkové hodnocení? Dvě hvězdy a ani o čárečku víc!(6.8.2010)

• štísko

Asi je to otázka vkusu. Tak nechci tvrdit. že to je vyloženě špatný večerníček. Taky už jsem dospělej a ne dítě pro které to je určený. Ale doma u dětí moc neboduje. Možná by něco ještě mohl zachránit povedenější dabing. Tenhle se mi zdá dost příšernej.(6.8.2010)

• DinoRaptor

Znám mnoho lepších večerníčků. Tohle mi přišlo zbytečné.(5.3.2006)

• Oogi

Neuvěřitelná hovadina, která v plné síle demonstruje absolutní úpadek českých večerníčků a demenci dramaturgů v ČT, kteří něco takového ještě dají do TV. Odporná výtvarná stránka, hloupý děj a k tomu dost nepovedený dabing.*** Ve zkratce: Chudáci děti.(2.8.2010)

trošku odlišný, ale rozhodně ne špatný večerníček.(6.8.2010)

• Marecko

Proč se tohle pouští dětem, vždyť z toho budou mít zkažené dětství.(19.1.2008)

Večerníček plný dětské fantazie. Líbi se mně i mému prckovi.(27.7.2010)

• Stejšn

Jeden díl a stačilo. Kdy se zase začnou točit večerníčky pro děti a ne pro pomatená ega tvůrců?(30.7.2010)

• Mydlan

Postavy, příběh, zpracování - vše velice zvláštní, resp. nicmoc. Jeden z ne moc oblíbených večerníčků (dětí i mých).(4.11.2009)

• de-souza

pěkná kravina..to má být večerníček pro děti???(5.8.2010)

• antuta

To by mě zajímalo, kdo mohl vymyslet takhle pitomé zvíře!!! Hrůza...tomuto brainwashingu se obloukem vyhněte!(28.10.2010)