foto

Lies Visschedijk

  • nar. 14.1.1974 (43 let)
    Heel, Limburg, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Brasserie Valentijn
Soof 2
2014 Gooische Vrouwen II
In the Heart
2013 Nahoře je ticho
Nebe na Zemi
Soof
2011 Gooische vrouwen
Webcam
2010 Loft
Tajný dopis
2007 Alles is liefde
2002 Baby
1999 ''Quidam, Quidam''

TV seriály

2011 Hoe overleef ik? (TV seriál)
2010 Troon, De (TV seriál)
2009 Sorry Minister (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2001 Horzel, De (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace