foto

Rex Everhart

  • nar. 13.6.1920
    Watseka, Illinois, USA
  • zem. 13.3.2000 (79 let)
    Branford, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Kráska a zvíře
1989 Rodinný podnik
1987 Vraždy s růžencem
1984 Pátek třináctého 4
1983 Running Out (TV film)
1982 Elephant Man, The (TV film)
1981 Pátek třináctého 2 - a.z.
1980 Gnomes (TV film)
Man That Corrupted Hadleyburg, The (TV film)
Pátek třináctého
1979 You Can't Go Home Again (TV film)
1978 Matilda
Superman
1977 Blue Hotel, The (TV film)
1976 Stranded (TV film)
1973 Sedm a víc
1965 Kdo zabil medvídka

TV seriály

1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
'Way Out (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1992 Lincoln (TV film)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)
1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace