Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Deníček (7)

26 - 28 Srpna

Tak jako minulý týden se nic nemění. Neohroženým statečným je drama The Help. K tomu mu stačilo pouhých 14,3miliónů. Konec prázdnin je tu a do kin se valí menší davy než během léta. Celosvětově má černošské drama 96,3 při rozpočtu 25miliónů.

První novinka Columbiana kde Zoe Saldana nakopává zadky padouchům. Kdo by čekal že tao mladá a drobná herečka se stane akční hrdinkou a ono se stalo. Rozpočet tohoto akčňáku je 40miliónů což není zas tak moc a start je celkem slušný. 10,3miliónů se nemusí zdát jako něco extra ale rozpočt není obrovský a celosvětově si za tři dny odnáší celkově 16,5miliónu.

Další novinka Nebojte se tmy je remake ale recenzenti ho přijali velmi kladně. 8,7miliónů za první víkend Rozpočet 25.

Opičáci v novém dílu Zrození planety opic u diváků uspěl a stále se drží vysoko v žebříčku. Dneska to dělá 8,6miliónu. O dvojce se už vážně uvažuje protože celosvětově má na kontě už 305,7miliónů při rozpočtu 93 miliónů což jsou příjemná čísla ne závratná ale uspokojivá při době  kdy filmy mají velmi vrtkavé úspěchy.

Poslední laciná novinka Our Idiot Brother stál pouhopouhých 5miliónů. Start je s 6,5milióny což je příjemný start.


Robert Rodriguez stále točí dětské filmy a divákům se asi trochu zajídají. Spy Kids 4 si za druhý víkend vydělal 5,7miliónů. Celosvětově to pak dělá 25,8. Snad konečně natočí druhý díl Sin City a na tyto filmy pro malé už nebude točit.


Šmoulové jsou šmoulózní a v kinech vydělávají a vydělávají. Za víkend si z kin odnášejí 4,8miliónů po pěti týdnech. Dvojka je odklepnuta a první díl má na svém kontě zatím 381,9miliónů. Rozpočet je 110miliónů.

Nový díl Barbar Conan začíná děsit všechny, kteří do něj nasolili nějké peníze. Po druhém týdnu si odnáší 3,1miliónů. Celosvětově má mizivých 22miliónů. Rozpočet je 90miliónů film se bude muset pořádně ohánět aby na sebe aspoň něco málo vydělal.

Na devítce je Noc hrůzy s 3milióny. Celkem to dělá 14,2miliónů.

Na posledním místě je Bláznivá ztracená láska s 2,9miliónu.

26 - 28 Srpna

19 - 21 Srpna

Černošské drama The Help se od minula vyhoupla na první místo a nestačili na ni čtyři novinky. Stačilo k tomu 20,4miliónů. Celosvětově má na kontě 71,8miliónů. Rozpočet snímku činní 25miliónů.

Po třech týdnech se v žebříčku drží na vysokém místě prequel Zrození Planety Opic. Tento týden 16,3mioliónů a celosvětově je prozatím na 228miliónech. Rozpočet je 93miliónů.

Na třetím místě se umístila první novinka Spy Kids 4. Sice to není žádná sláva ale aspoň něco. Star je 12miliónů.

Letní blockbuster Conan Barbarian stál slušných 90miliónů. Od drsného sexem nabitého snímku se očekávalo hodně, ale producenti dostali sprchu. Za první víkend film vydělal 10miliónů. Zbytek světa ještě musí hodně zabrat.

Šmoulové jsou na pátém místě s 8milióny. Celosvětově to dělá 321,1 při rozpočtu 110miliónů. Pokračování je už odklepnuto.
Třetí novinka Fright Night o upírském sousedovi nezačalo zrovna slavně. 7,9miliónů je docela málo ale snímek nestál takže o výdělky se bát nejspíš nemusí.
Nový Nezvratný osud 5 je prý jeden z nejlepších a někteří tvrdí že nejlepší díl vůbec. Producenti do něj nasolili 40 miliónů a zatím jen z Ameriky má 32miliónů. Tento druhý týden si připisuje 7,7. Uvidíme co na to zbytek světa.

30 Minutes of Less má za víkend 6,3miliónů.

Poslední novinka na předposlením místě je One Day. Start je 5,1miliónů s rozpočtem 15 miliónů.

Crazy, Stupid, love. je poslední s 5miliónů

19 - 21 Srpna

12 - 14 Srpna

První místo si od minule udržel kvalitní snímek Zrození planety opic. Producentům spadly veškeré obavy. Nejen že snímek oplývá velmi dobrými recenzemi ale také stabilními tržbami. Náklady na výrobu jsou 93miliónů a nyní je celosvětově na 211,6miliónech. Je to první díl plánované trilogie takže se nejspíš pokračování dočkáme.

 

Na druhém místě se umístila levné drama The Help. S rozpočtem 25 miliónů je start 26miliónů velmi pozitivní start. propadák nehrozí.

 

Druhá novinka Nezvratný osud 5 se umístil na místě třetím. K tomu mu stačilo 18miliónů. Sice je to nejméně za poslední dva díly ale i tak je film laciný takže se zaplatí a možná se dočkáme toho plánovaného pokračování. Dokonce i recenzenti jsou překvapeni což je už u 5tého dílu velmi neočekávané.

 

Šmoulové obrážejí kina již třetí týden a vedou si v nich dobře. Recenzenti cupují film na cucky ale diváci zejména ti nejmenší mají opačný názor. Film stál 110miliónů a celosvětově jsou zatím na 258,8miliónech. Pokračování je již potvrzeno.

 

Další novinka 30 minutes or Lessse umístila v polovině žebříčku s 13,3milióny. Akční komedie je z těch levných takže se o zisky bát nemusí.

 

Za to Kovbojové a Vetřelci jsou na tom hodně bledě. Astronomický rozpočet 163miliónů ne a ne se zaplatit. Z filmu se začíná stávat propadák. Svět se k němu také otáčí zády, ikdyž ještě v pár zemí navštívý. Za třetí víkend 7,8miliónů a celosvětově se dobelhává teprve ke stovce přesněji je na 94miliónech.

 

Poslední Harry Potter a relikvie smrti část 2 završil svoji pouť ve velkém stylu. Za tento víkend 7,2miliónů a celosvětově je s 1,2miliardy třetím nejvýdělečnějším filmem historie.

 

Nová comiksovka Captain America: First Avenger ve světě uspěl a vydělává. Celosvětově má na kontě 297,7miliónů. Za tento týden 7,2miliónů.

 

Crazy, Stupid, love.je na devítce se 7milióny

 

Na posledním místě je komedie The Change-Up s 6,3milióny.

12 - 14 Srpna

8 - 10 Července

Transformers the Dark of the Moon si udrželi návštěvnost i druhý týden. Pád byl o slušných 50% na 47miliónů celosvětově mají roboti na kontě už celkem 558miliónů. Už se mluví o nové trilogii ke které se už ale nechtějí podílet režisér a hlavní představitel. No nevíme jaká částka by je přesvědčila.

První novinka Šéfové na zabití odstartovali dobře. Zatím není znám rozpočet, ale asi nebude nějaká závratná suma ale za první víkend proti robotům si vydělali 28,1miliónů.

Jako druhá novinka a na třetím místě je snímek Ošetřovatel. Recenze jsou velmi špatné ale diváci si myslí něco jiného. Rovných 21miliónů za otevírací víkend jsou slušné ovšemnení znám rozpočet.

Již tři týdny kina okupují Auta 2. Recenze jsou vcelku slušné ale snímku tržby padají celkem strmě a u Pixaru asi není moc důvod k oslavám. Za tento víkend si vydělaly 15,2miliónů. Celosvětově mají na kontě 231miliónů. Snímky obecně musí, aby na sebe dobře vydělaly dvaapůlkrát rozpočtu. Rozpočet Aut 2 je 200miliónů.

Netradiční komedie Zkažená úča se drží velmi dobře. Za tento víkend si z kin odnáší 9miliónů a celosvětově má na svém kontě 107,3miliónů.
Tom Hanks a jeho romantická komedie Larry Crowne si vede v kinech ne moc dobře. Za druhý víkend má na kontě celosvětově 29,5miliónů při rozpočtu 30. Za víkend 6,2miliónů.

Super 8 za víkend 4,8miliónů a celosvětově 163miliónů.

Romantická komedie Monte Carlo si vede špatně. Za dva týdny na kontě 17miliónů při rozpočtu 20 a za tento víkend si připisuje 3,8miliónů.

Propadák Green Latern míří do pořádného průšvihu. Dvousetmiliónový trhák má na kontě po celém světě 143miliónů. Za víkend si z Ameriky k tomu připisuje 3,1miliónů. Pokračování je ale potvrzeno, asi se věří že druhý díl pořádně zaujme a vydělá.
Na posledním místě je Pan Popper a jeho tučňáci s 2,8miliónů.

8 - 10 Července

1 - 3 Července

Již třetí díl s názvem Transformers the Dark of the Moon startoval již ve středu a tím si zvíšil celkové tržby jako to bylo u předchozích dílech. Ale zpátky k samotnému víkendu, ten byl pro transformery druhý nejlepší start této série. Za víkend si odnáší 97,4miliónů od středy si z Ameriky odnáší 162,1miliónů a celosvětově za pět dnů odnáší 372,1miliónů. Velmi dobrý start pro 200miliónový snímek.


Auta 2 spadly na dvojku a poklesem tržeb -62%. Za druhý víkend 25,1miliónů a celosvětově to znamená 198,2 při rozpočtu 200.


Zkažená úča si jako celkově nenápadný snímek vede dobře. I pokles tržeb o -55% není zas tak hrozný. Za víkend 14,1miliónů a celosvětově 77,8. Rozpočet je 20miliónů


Romantická komedie Toma Hankse Larry Crowne stál 30miliónů. První víkend není nic moc.Víkend 13miliónů.


Druhá novinka a také romantická komedie Monte Carlo startuje s vlažným startem. Víkend pro něj znamená 7,6miliónů. Snímek stál na druhou starnu jen 20miliónů takže snad něco vydělá.


Nové sci-fi J. J. Abramse Super 8 si vede dobře. Celosvětově už má na svém kontě 147,6miliónů při rozpočtu 50. Za víkend 7,5miliónů.


Měla to být nová komiksová série. Producenti do ní narvali 200miliónů + dalších 100 na propagaci jenže diváci to vidí jinak. Za třetí víkend Green Latern vydělal 6,2 miliónů což je velmi strmý pád. Celosvětově zatím 131,3miliónů. Snímek propad a bude rád pokud vůbec něco málo na sebe vydělá.


Pan Popper a jeho tučňáci pomalu odklízejí pole s víkendem číslo tři a tržbami 5,1miliónů. Celosvětově 54,7miliónů při rozpočtu 55 něco málo na sebe nejspíš vydělá.


Předposlední místo patří Ženám v sobě. Za víkend 3,5miliónů a celosvětově 174,1miliónů. 


Půlnoc v paříži ne a ne opustit to 10. Tento víkend 3,4miliónů celosvětově 61,2 a rozpočet je 30.


Zvířecí komedie. Příští týden startuje komedie Horrible Bosses s Jennifer Aniston a Colinem Farellem. Druhá novinka je Zookeeper v němž zvířata poruší svoji mlčenlivost aby pomohli jednomu muži s ženou. V hlavní roli Adam Sandler.

1 - 3 Července

24 - 26 Června 2011

Pokračování úspěšného animák Auta 2 mají velmi špatné recenze, ale divákům to zjevně nevadí. Málé (nejen ony) děti rodiče do kin dotáhly a výsledky tomu odpovídají. 68miliónů to je výdělek za první víkend a celosvětově za tři dny 110,9miliónů což je více než první díl.


Druhá novinka Zkažená úča s Cameron Diaz v kinech uspěla. Sprostá, hulící za víkend vydělala rovných 31miliónů což je úspěch ve který se asi nedoufalo. Celosvětově to dělá 49,3miliónů rozpočet není znám ale závratná čísla to asi nebudou. 

Komiksák Green Latern spadl od minula o -65% na 18,3miliónů za druhý víkend. Celosvětově má za dva týdny 118,7miliónů a rozpočet s propagací prý dělá 300miliónů. Takže snímek bude mít co dělat aby na sebe vydělal pokud zbytek světa zabere, protože amerika bude asi chladná a snímek z ní rychle vymizí.


J. J. Abrams Steven Spiellberg to je dvojice snů a zaručený úspěch nebo ne? Super 8 je jejich nový projekt a odpovídá na otázku "ano". Za třetí víkend to dělá velmi dobrých 12,1miliónů. Snímek je docela držák vco až tak tvůrci nedoufali. Celosvětově se snímek zatím dobelhal na 131,1miliónů při rozpočtu 45.


Nová rodinná komedie s Jimem Carreym Pan Popper a jeho tučňáci si v kinech vedou celkem slušně.  Padl i rozpočet snímku, který činní 55miliónů. Za druhý víkend s poklesem tržeb o -44%. na 10,3miliónů. Celosvětově to dělá 44miliónů.


Noví X-meni s podtitulem první třída se celkem v americe slušně drží. Za tento víkend to dělá 6,6miliónů. Celosvětově to pak je 317,2miliónů.


Nová Pařba v Bangkoku je podle recenzentů celkem průser, ale návštěvníci kin to vidí jinak. Celosvětově na kontě mají 527,1miliónů a za tento víkend 5,8miliónů.


Prý dámská verze pařby Ženy sobě si vedou velmi dobře. Za víkend mají na kontě 5,3miliónů.


Piráti z Karibiku na vlnách podivna se blíží k miliardové hranici a příští týden jí nejspíš překonají. Celosvětově mají na kontě 985miliónů a za tento víkend 4,7miliónů. 


Půlnoc v paříži ze v žebříčku drží zuby nehty. Za tnto víkend 4,4miliónů a celosvětově 51,7 při rozpočtu 30.


Roboti znovu útočí.

Příští týden startuje již třetí pokračování Transformers the Dark of the Moon..Komedie Larry Crowne a Monte Carlo. Za připomínku stojí že transformeři startují již tuto středu!. 

24 - 26 Června 2011

17 - 19 Června 2011

....................................Návštěvnost kin tržby..........................................

Návštěvnost kin 17 - 19 Července


Nový komiksový hit  Green Latern stál 200 miliónů a čekalo se že to bude velký hit. Za první víkend začal s 52,7 miliónů a celosvětově za tři dny celosvětově 69,7miliónů. Je to velmi špatný start jelikož je prý reklamní kampaň dalších sto miliónů. Nejspíše o Green Laternovi v následujících letech neuslyšíme.


Na dvojku od minule zklouzlo sfi-fi Super 8. Snímek za druhý víkend sklouzl o slušných -40% na 21,3miliónů. Celosvětově pak 81,4 snímek si teť vydělává do své kapsy takže snímek uspěl.


Druhá novinka Pan Popper a jeho tučňáci se umístili na třetím místě s výdělkem 18,2miliónů. Rozpočet není uveřejněný ale stovky miliónů to asi nebudou.


V pořadí již pátý díl o mutantech X-Men první třída se stále dobře drží ale čekalo se od něj něco málo víc. Při rozpočtu 160 a celosvětového výdělku 282 miliónů jde o dobré čísla. Za víkend 11,5miliónů.


Pařba v Bangkoku už má na kontě více jak 488miliónů čímž překonala již první díl. Recenzenti snímek slušně strhali ale návštěvníci kin to vidí jinak. Za víkend 9,6miliónů.


Pokračování úspěšné jedničky dvojka Kung Fu Panda 2 si v kinech vede velmi dobře. Animáky jsou většinou sázkou na jistotu a celosvětově má panda dvě na kontě 423,2miliónů a za tento víkend to dělá 8,7miliónů.


Novodopá ženská podoba Pařby ve Vegas s názvěm Ženy sobě sou velmi silný držák. Za víkend 7,7miliónů a celosvětově 144,4. Rozpočet činní 32,5miliónů.


Piráti z Karibiku na vlnách podivna pomalu doznívají v amerických kinech ale svět stále sype a sype. Pomalu se snímek blíží k miliardové hranici a dostane se do elity pár filmů který má tak velký výdělek. Celosvětově 952,3miliónů a z ameriky si odnáší 6,2miliónů.


Půlnoc v paříži na devítce a celosvětově 40,1miliónů.


Na posledním místě se umístil rodinný snímek Judy Moody and the NOT Bummer Summer s 2,2milióny.


Zkažený auta. Příští týden startuje Zakžená úča a Auta 2.

17 - 19 Června 2011