Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Obsahy (4)

Sonyeo x sonyeo

Sonyeo x sonyeo (2006)

Nízkorozpočtová televizní korejská teenage komedie o přátelství dvou dívek naprosto odlišných povah, které se poznají, když se obě zamilují do jednoho kluka a začnou o něj bojovat. Yun-mi je příkladná studentka tak krásná, jako chytrá. Se-ri, rebelka s mizerným prospěchem a vůdkyně dívčího gangu. Ki-chan je ideál všech dívek, do kterého se nejprve zamiluje Se-ri a později i Yun-mi. Se-ri o něj začne bojovat a snaží se z Yun-mi udělat rebelku a ze sebe vzornou studentku, aby na Ki-chana udělala dojem, protože ví, že se mu líbí chytré holky. Když Yun-mi zjistí jakou boudu na ní Se-ri ušila, chvíli jí trvá se s tím smířit, ale po konfrontaci s Ki-chanem a Se-ri, zjišťuje, že jsou skutečně kamarádky. Krátce na to se Se-ri dostane do problému s gangem černých růží a jde do tuhého. Yun-mi se to dozví a s pomocí svého kamaráda, který ji tajně miluje, jí vyjedou na pomoc. Potom i Se-ri pochopí, že přátelství je víc než boj o kluka.

3 Idiots

3 Idiots (2009)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude.

Changing Climates, Changing Times

Changing Climates, Changing Times (2008) (TV film)

Píše se rok 2075. Země se hodně změnila. Saharská poušť pronikla hluboko do vnitrozemí a v Africe se přestává dát žít. Jih Evropy se mění na pustinu a mírné klima bylo vystřídáno subtropickým. Idri a Fayouzi se vydávají na cestu napříč pouští do Evropy.
Julia z oblasti Bordeaux přijde o poslední část vinice, která nevydržela nálety kobylek a vlny veder. Rozhodne se začít pěstovat pomeranče. V Paříži, kde bydlí její sestra, se stále prohlubuje rozdíl mezi horkým létem a deštivou zimou. Dávno zde zakázali auta. Historické domy chátrají, protože při vedrech se v nich nedá bydlet.
Lotte je právnička usilující o celosvětovou chartu závazků člověka vůči přírodě. V neustále deštivém Hamburku čeká dítě se svým manželem Nielsem, kterého vysílá pro uznávanou zooložku Grace, aby promluvila na jednáních. Grace se ukryla v kanadských planinách zničených povrchovou těžbou ropy. Když ji najde, dozvídají se, že byl spatřen lední medvěd, který měl vyhynout před dvaceti lety. Při výpravě na zbytky polárního ledového příkrovu Grace umírá a Niels přináší pouze záběry ledního medvěda.
Idri a Fayouzi konečně dorazí na středomořské pobřeží. Od Evropy je dělí pouze Gibraltarská úžina a vstupní prohlídka připomínající přebírání lidí v koncentračním táboře. Každý musí splňovat zdravotní normy a do paže dostane čip. Nakonec, má-li štěstí, je v potupné uniformě s čárovým kódem odeslán do Evropy. Zde se cesty bratrů rozdělí. Fayouzi neprošel.
V Bordeaux se Juliin otec rozhodne, že odejde na odpočinek do Osla. Ráno najde Julia vzkaz a chce se otce dohnat na zastávce, kde jej najde zesnulého. V tom přijíždí Idri a další "otroci" na výpomoc do pomerančového sadu. Julia je tak zdrcena zármutkem, že si ani nevšimne, že začalo pršet. Idri vše zařídí a naplní nádrže vodou. Sad je zachráněn. I prosazení charty povinností lidstva se zdařilo. Svět má ještě šanci.

Aap Ki Khatir

Aap Ki Khatir (2006)

Anu, hlavní hrdinka, cestuje do Londýna na svatbu své sestry Shirani a jako doprovod si vezme kamaráda Amana. Jeho úkolem však není pouze dělat doprovod. Dostal zaplaceno, aby předstíral, že je její přítel. Anu totiž před lety opustil Danny, kterého by chtěla získat zpět. Využije tedy příležitosti sestřiny svatby a trochu podráždí Dannyho, aby žárlil na Amana. Nicméně Aman si uvědomí, jak skvělá je Anu dívka, a zamiluje se do ní. Den před svatbou se Anu dozvídá, že ten, po kterém touží, chodil ještě do nedávna s její sestrou, která se má vdávat. Je zklamaná, že jí celé okolí zatajovalo pravdu. Když jí Aman vyzná lásku, nevěří mu a pošle ho domů. Na odchodu jej zastaví Kunal, budoucí manžel Shirani, a přesvědčí ho, aby zůstal. Shirani v den svatby řekne Kunalovi o svém vztahu s Dannym, který je mimo jiné jeho dobrým kamarádem. Skoro tím ukončí svatbu. Nakonec ale zvítězí láska a Kunal, Shirani a Anu si uvědomí, koho vlastně milují.

Reklama