Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Krimi

Obsahy (5)

D.I.Y. Hard

D.I.Y. Hard (2002)

Zločinec prchající před policií je okolnostmi donucen vtrhnout do domu starší ženy a vzít si ji jako rukojmí. Je to však člověk pořádkumilovný a brzy mu začne vadit nepořádek v jejím bytě.

The Street

The Street (2006) (seriál)

V druhé řadě seriálu si David Thewlis zahrál identická dvojčata Joea a Harryho, z nichž každý žije na jiném konci společenského žebříčku. Když jeden z nich nešťastnou náhodou zemře, druhý se rozhodne přisvojit si jeho identitu a změnit tak svůj život k lepšímu.

The Assisi Underground

The Assisi Underground (1985)

Film vypráví o statečnosti františkánského řádu v Assisi, když se během 2.světové války rozhodli pomáhat pronásledovaným Židům. Poskytovali jim azyl v klášteře a opatřovali nové doklady.

El Diablo

El Diablo (1990) (TV film)

Billy Ray Smith je vzdělaný mladý muž z Bostonu, který učí děti v malém městečku na Západě. Kromě učení jim také rád předčítá povídky svého oblíbeného autora Kida Duranga. Jednoho dne, přesně jako v Billyho knize, vtrhne do městečka tlupa banditů, vedená mužem, zvaným El Diablo, jehož prý nelze zabít. Bandité vyloupí místní banku a při odjezdu El Diablo unese Billyho žačku Nelly. Billy se jej snaží zastavit, ale v ruce mu zůstane jen El Diablova ostruha. První výprava, která měla Nelly osvobodit, byla neúspěšná a Billy Ray, který neumí střílet ani pořádně jezdit na koni, se rozhodne, že se pro Nelly vypraví sám a chce požádat o pomoc Kida Duranga, který má pověst nejrychlejšího pistolníka na Západě...

The Inner Life of Martin Frost

The Inner Life of Martin Frost (2007)

Martin Frost je významný spisovatel, který po dokončení posledního románu přijíždí do prázdného domu na venkově, aby si tam odpočinul a našel inspiraci pro další psaní. Jednoho rána se ale probudí a vedle něho v posteli leží neznámá žena, která se představí jako Claire Martinová a tvrdí, že je neteř majitelky domu. Martin souhlasí, aby v domě zůstala, ačkoli chtěl být sám, časem se do Claire zamiluje a pustí se znovu do psaní. Jsou šťastní až do okamžiku, kdy zazvoní telefon a Martin zjistí, že majitelka domu žádnou neteř nemá...

Reklama