Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Obsahy (4)

Alexandra

Alexandra (2006)

Otec z rozvedeného manželství podezírá bývalou ženu, že přesvědčuje jejich malou dcerku, aby jej místo "tati" oslovovala jménem a tím ji vzdálila z jeho života.

Acasa

Acasa (2007)

Taxikář veze klienta, který se vrací za rodinou na Vánoce z dlouhého pracovního pobytu v Madridu, a oba si stěžují na zhoršující se stav jejich rodného domovu v Bukurešti.

Hanebnost

Hanebnost (2008)

David Lurie je rozvedený učitel na univerzitě v Kapském městě. Jeho nespoutaná touha jej přivede do milostného vztahu se studentkou Melanie, která ovšem jeho touhy neopětuje a svou nespokojenost oznámí okolí. David je ponížen a vyhozen z univerzity. Odjíždí z města do vnitrozemí za svou dospělou dcerou Lucy žijící na odlehlé farmě, kde se stará o psy, pěstuje květiny na prodej a pomáhá v místní veterinární klinice. Na farmě jí pomáhá černošský farmář Petrus, který koupil část jejího pozemku. Petrus odjíždí na pár dní pryč a farmu přepadnou tři mladí kluci, Lucy znásilní a okradou. David naléhá, aby pro své vlastní bezpečí odjela. Ta však zůstává a po čase zjistí, že je těhotná s některým z trojice násilníků, ale navzdory tomu si dítě nechává. Když David navíc zjistí, že jeden z mladých delikventů je příbuzný Petruse, nemá sílu s tím vším dál bojovat a pomalu přijímá věci tak, jak jsou.

OSS 117: Ztracen v Riu

OSS 117: Ztracen v Riu (2009)

Hubert Bonisseur de la Bath je nejlepší francouzský tajný agent známý jako OSS 117. Proto je vyslán do Brazílie s úkolem koupit od bývalého vysoce postaveného nacisty Von Zimmela mikrofilm s důvěrnými daty. Jeho služby tam chce využít také izraelská tajná služba Mosad, která má také zájem o Von Zimmela a proto posílá s Hubertem pohlednou agentku Dolores. Spolu hledají a pronásledují nacistu až zpět do Ria k velké soše Krista, kde se s ním konečně vypořádají.

Reklama