Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Nákaza (2011) 

Pěkně zpracované téma, které jsme si před 9 lety možná nedokázali ještě ani představit a hle, máme ho tu i reálně... Kvalitní film, dobré herecké výkony, reálné situace, nic přehnanéh... Za mě palec nahoru.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Naprosto vynikající film o skutečném hrdinovi. Děj i zápletka vynikající, kamera naprosto úžasná. 4* ale dávám ze nerealistické části jako plavání několik hodin v ledové vodě, kde by nevydržel ani několik minut a naprosto naivní skok koně ze skály. Stačilo kdyby někde spadl a plaval ve vodě pár minut a měl by to u mě v kapse. Jinak rozhodně musím doporučit!

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Před filmem jsem už měla knihu přečtenou a film je o dost slabší. Chybí zde ty nejlepší pasáže a celé je to postavené trochu jinak, než byla moje fantazie na základě knihy. Druhá polovina filmu už mě místy i nudila.

plakát

Agatha Christie's Poirot - Záhada na zámku Styles (1990) (epizoda) 

Hercule Poirot na měl působil jako dost protivný a přechytralý chlapík, který musí mít za každou cenu pravdu. Můj první pokus a pravděpodobně i poslední s Herculem Poirotem. 3 hvězdy za děj a nejasný detektivní případ až do konce.

plakát

Síta zpívá blues (2008) 

Zpěv byl chvilkami už otravný, ale vyprávění a děj naprosto super! Doporučuju!! :)

plakát

Hluboko (2012) 

Takovej ten pocit, když sedíte v kině a je vám zima i přesto, že máte mikinu. Velmi skromně, ale atraktivně zpracovaný příběh podle skutečné události. Žádný happy end, žádný super hrdina, ale přitom máte pocit, že se stalo něco velkého a vy můžete prostřednictvím filmu být u toho. Krásný výsek ze života jednoho "obyčejného" člověka.

plakát

Marley (2012) 

Nejde jinak ohodnotit, když k tomu má člověk vztah úplně jiný, než k "obyčejnému" filmu... Na koncerty a videa Boba můžu koukat hodiny, tohle je bezvadný sestřih nádherně prožitého života, prožitého pro lidi. Měli bychom se podle něj řídit a všímat si víc lidí kolem sebe!

plakát

Letní pastviny (2010) 

V této době, v západní civilizaci, žijeme jako v peřince, ale není to jen přebytek a hromadění zbytečných statků, které ve skutečnosti k životu vůbec nepotřebujeme? Skvělý únik z reality pro diváka, výborný kus práce od filmařů. Díky Festivalu tibetských filmů za možnost shlédnutí!

plakát

Válečný kůň (2011) 

Pěkný příběh, ale bohužel všechno co se koní týče, tak přitažené za vlasy. Takový kůň nikdy nedokáže zorat celé pole, nedá se vycvičit jako pes, nevydrží sám vytáhnout kaňon, nepřežije běh skrz ostnaté dráty bez šrámu a za týden ok a nakonec to je nádherný kůň, který si během války ještě vylepšil kondici a exteriér. Pokud se na to kouknete z tohoto hlediska, tak je to blbost. Škoda, že se autor s koňmi před filmem víc neseznámil.

plakát

Lovci hlav (2011) 

Nadupaný příběh s mnoha nesrovnalostmi, vtipnými momenty a "product placementy". Mimochodem, kdo by ten dům nechtěl? ;)