Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Cinderella Monogatari

Cinderella Monogatari (1996) (seriál)

Když Popelčin otec odjede na dlouhou pracovní cestu, přebírá vládu nad domem zlá macecha. Z Popelky se tak stává služka bez nejmenších nároků. Naštěstí má zvířecí kamarády, s jejichž pomocí zvládá každodenní těžkosti. Jednoho dne se Popelka seznámí s princem v přestrojení, stanou se přáteli a prožívají spolu mnohá dobrodružství.

Niši no joki madžo: Astraea Testament

Niši no joki madžo: Astraea Testament (2006) (seriál)

Na počest královniných narozenin se v královském paláci koná ples. Firiel se rozhodne vzít si při této příležitosti náhrdelník, který patříval její matce a který upoutá pozornost celého dvora - jedná se totiž o královský majetek. Firiel se dozvídá, že je vlastně princezna, a tedy jedna z kandidátek na post královny. Jenže na trůn by se chtělo posadit až příliš mnoho uchazečů, mezi kterými probíhá vyostřený souboj.

Glass no kamen

Glass no kamen (1984) (seriál)

Maye je divadlo vším, pro herectví je ochotná obětovat snad cokoliv. A rozhodně by mohla mít šanci na úspěch, jelikož i zkušení herci v ní rozpoznávají velký talent. Stačí ale samotný talent a odhodlání k překonání nástrah osudu? A že jich není málo.

Šinsekai jori

Šinsekai jori (2012) (seriál)

Hned v úvodu se stáváme svědky krvavé řeže uprostřed klidného teplého dne ve městě, vše za doprovodu Dvořákovy Novosvětské symfonie. Děj se poté přesouvá do jiné doby v idylicky vyhlížejícím světě, kde jsou lidé schopni používat magii. Hlavní hrdinka Saki Watanabe se stává studentkou jakési kouzelnické školy a spolu s přáteli postupně zjišťuje, že za vší tou krásou se skrývá cosi temného. Jaká je cena za vytvoření poklidné společnosti? A co jsou zač podivní humanoidní rypoši?

Sono toki wa kare ni jorošiku

Sono toki wa kare ni jorošiku (2007)

Příběh vypráví o nesmělém mladíkovi jménem Satoshi, který vlastní obchod s akvarijními rostlinami. Obchod zeje většinu času prázdnotou a Satoshi má problém udržet jej vůbec v chodu, přesto zaníceně a s láskou pečuje o své zelené svěřence. Jednoho večera na něj před vchodem čeká mladá žena, která se představí jako Suzune a oznámí mu, že dneškem počínaje je jeho nová zaměstnankyně a bydlet bude v obchodě. Satoshi se vzmůže jen na pár námitek a nakonec přijímá.
Postupně se rozvíjí jeho náklonnost k Suzune, ale radostné společné chvíle jsou kaženy jakousi vážnou chorobou, kterou Suzune trpí. Souběžně je děj protkán Satoshiho vzpomínkami na dobu před 13 lety, prožitou s přáteli Karin a Yuujim.

Reklama