Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Biografie (5)

Jordana Spiro (herečka / režisérka / scenáristka)

30.10.2011

Jordana Spiro Ariel se narodila 12.dubna 1977 a vyrůstala na Manhattanu, studovala divadelní školu Circle in the Square a krátce navštěvovala Royal Academy dramatu v Londýně. Rozděluje svůj čas mezi Los Angeles a New York. Kromě herectví má vášeň pro fotografování, produkci a režii několik krátkých filmů. Loni na podzim začala… (více)

Miko Hughes (herec / režisér)

28.10.2011

Miko začal svou hereckou kariéru, když mu bylo 22 měsíců a následoval jeho první celovečerní film ve 27 měsících. Od tohoto brzkého zahájení se Miko stal jedním z nejvytíženějších mladých herců v Hollywoodu. Miko je nejvíce znám z filmu MERCURY (1998), kde ztvárnil autistického chlapce, hrajícího po boku Bruce Willise. Krom… (více)

Jordan Hinson (herečka / scenáristka / producentka)

11.09.2011

Jordan Danielle Hinson se narodila 4. Června 1991 v El Pasu, Texas, USA. V pěti letech začala hrát v různých místních divadlech pro malé děti a propůjčovala hlas reklamám.Ve dvanácti udělala velký krok do Hollywoodu, kde dále usilovala o hereckou kariéru. Poté, co hrála v několika národních reklamách, dostala hlavní roli na… (více)

Cheryl Hines (herečka / režisérka)

11.09.2011

Cheryl Hines je z Tallahassee (Florida, USA). Studovala univerzitu West Virginia na Floridě a promovala na Univerzitě Central Florida. Vystudovala divadelní a televizní produkci, ale předtím se přestěhovala do Los Angeles a učila se v divadle Groundlings, kde se naučila hlavně komedii a improvizace. Zde byla jejím prvním… (více)

Jamie-Lynn Sigler (herečka)

11.09.2011

Jamie-Lynn Sigler hraje a zpívá od sedmi let. Plynně hovoří řecky a španělsky. Začínala v New Yorském regionálním divadle a od té doby hrála ve více než dvou tuctech divadelních představení včetně Annie, Čaroděj ze země Oz, Sound of Music, The Wiz a Gypsy. V létě roku 2001 hrála na turné produkce Richarda Rodgerse a Oscara… (více)

Reklama