Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Machete (2010) 

Krvavá hříčka, která by si zasloužila kratší stopáž a trošku lepší finále. Poměrně dobře herecky obsazené ( i když nevím jestli se Danny Trejo dá zrovna počítat za herce), Stevenu Seagalovi a Donu Johnsonovi to obzvlášť dobře sedne. Prostě se kluci, podobně jako v Expendables, pořádně vyblbli, ale u Stalloneho kousku jsem se bavil mnohem více.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Prostě nemůžu jinak, než plný počet, je to tak 90%, trochu mi vadila roztěkaná kamera a nepřehledná akce ve stylu Greengrasse, to se do oldschool akčňáku jako je tento příliš nehodí. Absence kloudného příběhu se nedá hodnotit jako zápor, nikdo nám nic takového neslíbil a osobně jsem o to ani nestál:) Každopádně jsem z kina odcházel se širokým úsměvem a některé scény (hlavně ta v kostele) a hlášky mi asi jen tak z hlavy nezmizí. Není zase tolik filmů z poslední doby, o kterých bych to mohl říct. Thank you Sly.

plakát

Zelená zóna (2010) 

Mám rád Matta Damona, Paul Greengrass zatím taky nezklamal a to se nemění ani s Green zone. Frenetická kamera, dobré herecké výkony. Výborná režije poměrně jednoduchého a předvídatelného scénáře.