Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (3)

Tygří klec 3

Tygří klec 3 (1991)

Vyšetřovatelé James a John pracují v úřadě pro trestnou činnost v oblasti obchodu. V případě, který jim je přidělen je podezřelým vlivný člověk jménem Lee. Ačkoli dochází k vraždě Leeova účetního, musí být případ pod nátlakem uzavřen. Nic netušící detektivové však o šest měsíců později zjistí, že osobou v pozadí je Suki, Jamesova přítelkyně. Rozhodnou se proto, že dají jak jí, tak i Leeovi co proto. Docházi k nevyhnutelné konfrontaci i obětem...

Klec smrti

Klec smrti (1988)

Pětinásobný světový šampión v karate Joe Lewis předvádí svůj mužný zevnějšek a sportovní mistrovství ve filmu, kde se střetávají dva tábory, americká a asijská sportovní škola. Souboje jsou ukázkou bohatého rejstříku bojových stylů karate a kung-fu. Vítěze závěrečného duelu na život a na smrt v bambusové kleci plné ostrých nožů můžete tipovat od prvních metrů této podívané.

Pobřeží kostlivců

Pobřeží kostlivců (1988)

Republiky centrální Afriky nejosu jisté pro nikoho - dokonce ani pro CIA. Plukovník Smith se o tom přesvědčí na vlastní kůži. Odvahu a rozhodnost mu ale dodává myšlenka na syna, kterého se vydá osvobodit ze zajetí v pevnosti uprostřed džungle.Guerilový boj, legální i ilegální armády, honba za diamanty a mocí - to vše v kraji, kde lidský život nemá téměř žádnou cenu.

Reklama