Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

S láskou, Rosie (2014) 

Film, který je vtipný, kdy vtipný být má, romatický v tu pravou chvíli a dojebný tak akorát. S láskou, Rosie se stal jedním z mých nejoblíbenějších filmů možná právě proto, že není takovou tou typickou romanťárnou, která je prvoplánová už na začátku. Za mě 5*.

plakát

Hlavně nezávazně (2011) 

Svěží film pro mladé diváky. Sympatická herecká dvojice a jednoduchá dějová linie z toho dělají příjemný film na víkendové odpoledne.

plakát

One Tree Hill (2003) (seriál) 

Asi tak stejně jako ostatní i já jsem se stala fanouškem seriálu až na podruhé. Poté, co jsem asi před rokem viděla část prvního dílu, jsem si řekla, že tento seriál už nikdy. Za rok jsem však sebrala všechnu odvahu a po několika doporučeních jsem přece jen vydržela první 3 díly. Dnes jsou 2 měsíce poté a já mám shlédnuté všechny řady. Po opravdu nevydařeném pilotním díle, se z toho nakonec vyklubal seriál, který už asi nikdy neopustí mé srdce. Není to jen seriál o bandě středoškoláků, kteří žijí večírky a basketem, ale o lidech, kteří překonávají nelehké rány osudu. Je to seriál, u kterého věříte v sílu charakteru, v lásku, přátelství a v to, že pokud člověk sní, stanou se sny skutečností. Nelze nemilovat hlavní hrdiny jako je spravedlivý a starostlivý Lucas, citlivá a talentovaná Peyton, přátelská a věčně praštěná Brook, milující Haley, která vždy věří v dobro člověka a samozřejmě šarmantní a cílevědomý Nate. Tuhle pětici si musí oblíbit každý. A tomu, že žijí v Tree Hill, městečku, kde River court je místo naděje a životní šance, se nelze divit. Je to totiž domov. Tento seriál se opravdu od nenápadného a zcela obyčejného seriálu dokázal dostat na vrchol. 3. řada je něco tak dokonale skvělého, že se mi až nechce věřit, že je to seriál. One Tree Hill je zkrátka část mé duše, která tam bude "ALWAYS and FOREVER..."