Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 305)

plakát

Válka policajtů (2024) 

Tak nakonec po jednom dni od promítačky tohodle filmku trochu poupravim koment i hodnocení. Nakonec s odstupem to vlastně tak špatný není. Herci v rolích policajtů jsou vybráni dobře. Oba celkem sympaťáci. Druhá strana taky dobře, protože snad kromě Štáfka jsou to ksichty k pohledání. Jen mě není jasný proč válka policajtů, když to do války má hodně daleko. Ale jinak slušný, a hodně blízký realitě. Bohužial. 55%.

plakát

Damaged (2024) 

Neuvěřitelně nanicovatej snímek. 20%.

plakát

Arcadian (2024) 

Taková levná pitominka s celkem sympatickejma hercema. Cage si tady poležel. Zbytnělý broučci si tady zablbli. A film za chvilku bez většího napětí skončil. Těch jedno a dvouhvězdičkovejch filmečků notně přibývá. 40%.

plakát

Lowlifes (2024) 

Tak na to , že to má 61%, je to dost nedomrlý. Mám typ na dvě nejimbecilnější postavy, postavy který jsem nemohl vystát. Táta a jeho synek. Fakt děs. 45 minut se šouráme k nějakýmu finále, aby se to odbylo deseti minutama! Nelíbilo. Akce, a hlavně reakce slabota, atmoška nikde, gore pomálu. 30%.

plakát

Cult Killer (2024) 

Dost nepodařená věc. Na odpad to není, ale ani není o čem recenzovat. Už jen to, jak ty dvě spolu hovoří bylo na pováženou. Takový filmy člověk buď zkraje vypne, nebo to odsedí, nebo při tom usne. Já to dočuměl až do titulků. 30%.

plakát

Víc než podezření (2019) 

Emilka je krásná, ale tahle její role opravdu bolela. Skoro bych si myslel, že to natočil Adrian Lyne. Ale Noyce. Veterán s několika slušnejma zářezama. Pitomý, uječený, zfetovaný, nudný. Bez napětí, vlastně bez ničeho. Film se dokoukával hodně ztěžka. 30%.

plakát

Představa o tobě (2024) 

Ten film sem docela slušně ignoroval. Nakonec kvůli Anne Hathaway shlédnuto. Nejlíp samosebou fungujou scény v první půlce filmu, kdy se poznávaj a mluvěj spolu. Ovšem scény s tou oplzlou hudbou, fanynkama trhajícíma si pohlavní orgány, a oplzlou kapelkou ve stylu New k........ block, ty byly jednoznačně za odpad. No a druhá půlka už mě vůbec nebavila. Filmu by slušelo spíš trošku úhyb do komedie, a jinej hlavní představitel. Pak možná za tři. Takhle jen dvě umolousaný hvězdičky. 30%.

plakát

Noční koupání (2024) 

Já to snad ani neodsuzuju. Jako horror je to spíš podprůměrný. Ovšem nápad s bazénem zrovna tolik okoukanej není. Asi to mohle bejt fakt jízda, ale skutek utek. Ale že bych se nějak zásadně nudil, to zase ne. 50%.

plakát

Blood for Dust (2023) 

Pomalej film, kterej měl problém udržet chod filmového pásku alespoň na jedničku. V druhý půlce se pak hodně střílí, ale napětí z děje neucítíte prakticky žádný. Nakonec se pozastavím nad dvouminutovým štěkem Joshe Lucase. To nemaj za špinavou louží statisty. Tohle by zahrál kde kdo. Nechápu. 30%.

plakát

Těžký rok (2023) 

Zase francouzi, a zase ekoteroristi. Jen ta Thumberg, nebo jak se zove, tam chyběla. Tohle není tolik o vztahu jako film Místo, za které stojí bojovat, ale hlavně je to právě proto horší. A při některejch kecech a scénách se mi dral úsměv na rty, i přes to, že to k smíchu vlastně není. Ale jinak komedie dost slabá. 40%.