Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 709)

plakát

A co Bob? (1991) 

Bylo to zábavný. Tato komedie patří k těm nadprůměrným, bavilo mě to sledovat, což dokazuje i to, že ta hodina a půl rychle utíkala. Krom toho Bill Murray to zahrál fakt na jedničku. Dávám 4*..

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Tak z toho se mohlo vyždímat daleko víc! Celkem nezábavná kravina, která se snaží o originalitu, přitom na ni není nic vyjímečného. A nevím proč, ale Reese Witherspoon se mi do toho prostě nehodila, celkově se mi to nelíbilo, čekal jsem víc.

plakát

Adela show (2010) (pořad) 

Adelu Banášovou mám rád, ale její talk-show je taková... nemastná, neslaná. Uživatel Shakers to vystihl...

plakát

Aféra (2014) (seriál) 

1. SÉRIE (60 %): Námět se jeví dost slibně a seriál má určitě i svoje momenty, ale celkový dojem určitě není konzistentní. Ne každá dějová linka působí autenticky a výslech z policejní stanice vyloženě ruší budovanou atmosféru. Pomalé tempo by mi ani nevadilo, ale emoce jsem z této řady prostě spíš necítil. Zkusil jsem i první půlku druhé řady, ale táhne se to v podobném duchu, takže ve sledování už nepokračuju.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Filmařské kvality jsou výborné (herci, režie, kamera), napětí i akce slušná, takže ve svém žánru je to určitě dobrý film, avšak u mě je to "jen" na 60% a jednou stačí... Asi jsem čekal trochu víc, ale nepřišlo mi to zas TAK skvělé, jako zdejší hodnocení. 3,5*.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Sakra, tohle mě vážně dostalo... Geniální vtipy, které mě opravdu rozesmějou. Nezbývá mi nic jiného, než doufat, že bude víc dílů. Výborné! :) Zkuste to vypnout a zapnout! :)

plakát

Aliance (2016) 

Ty jo, tyhle teen scifíčka začínají být už fakt na jedno brdo. Pořád to samé dokola: všechno je nalajnované od neoriginálního příběhu až po podivné chování postav. V podstatě jsem se nudil, protože jsem stejně věděl, co se tam zhruba bude dít. Neříkám, že je to úplně špatně natočené, ale scénář je prostě pitomý - šílená patlanina. Opět o třídu níž než předchozí díly.