Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(více)

Recenze (100)

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Mám ráda jejich ironii, líbí se mi, že si umí udělat legraci nejen z ostatních, ale i sami ze sebe. Zdá se mi sice, že se humor někdy pohybuje až na příliš tenkém ledě, ale proč ne, dá se to snadno přehlédnout, když uvážím, jak zábavný celý pořad je, a zdravé upřímnosti spojené se zdravou a vtipnou ironií není nikdy dost. Celkově má tenhle pořad šmrnc. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Adelu Banášovú mám celkom rád. Jej dôvtip a sebakritika nad výzorom a celkovo sympatickosť z nej robia príjemnú moderátorku. Hodí sa do rozhlasu i na moderovanie televíznych show typu SuperStar. Ale že by bola kapacita, ktorá si môže dovoliť porotcovať v talentových súťažiach a mať vlastnú "talkshow", to sa mi nezdá. Adelka to proste nezvláda a nestačí ani sama sebe, nieto ešte bande nudných prominentov. Relácia má navyše niečo málo zo všetkého, čo sme už videli niekde inde, takže neočarí ani originalitou ani zábavnosťou. Úplne zbytočná záležitosť. (40%) ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nevidím tento pořad tak často a ani nežiji na Slovensku, tudíž jsem trochu mimo obraz, ale pokaždé, když s přítelkyní Adélu sledujeme, tak se solidně pobavím. Navíc o poznání lépe, než u současné show Jana Krause. Hosté tu jsou různorodí a glosovací trojka na začátku(a někdy i na konci) opravdu vtipná. Obzvláště Sajfovi bych dal více prostoru. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

No, tomuto pořadu jsem se chtěl původně tak nějak potichoučku vyhnout, jenže když jsem se dočetl, že bude jedním ze včerejších hostů (díl z 9.9.2010) Bartošová, zkusil jsem do toho jít. Když pominu fakt, že jsem se díky zřejmě ožralé a totálně vyduté Bartošové celkem pobavil a párkrát se i nad jejími výroky zasmál, nebylo to nic moc. Sice si následní glosátoři ještě párkrát do Ivetky kopli, ale jinak... děs a hrůza. Nevím, čím to, jestli to bylo opět tím "ultra vtipným" Marešem, který má vtipy opravdu na úrovni mateřské školky nebo něčím jiným, ale tak nějak jsem si začal říkat proč se vlastně okrádám o první kolo BMW Championship. Nakonec to za mě rozhodlo samotné "Adela show", začala se totiž rozebírat zácpa na dálnici v Číně. Na obrazovce se objevil jakože vtipný redaktor přímo na místě v jakože vtipném kostýmu a já raději rychle přepnul. Tím pádem se dá říci, že Banášová (která vždy ČS Superstar zachraňovala od totálního trapasu a která je podle mě velmi dobrá moderátorka) tak trochu šlápla vedle a zatím třeba Krausovy úrovně nedosahuje. ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

Po tom ako bol hosť u Adely Ľubo Višňovský tak si myslím že lepší diel tejto show nebol. Bolo to ozaj veľmi vydarené, vždy som túto show považoval za dobrú ale niektoré diely ma ozaj veľmi príjemne prekvapili a zabavili. Glosátori sú perfektní, Sajfa je proste klasik, ktorý sa tažko hľadá, Marcel mu skvelo vtipne asistuje a Adela to má jednoducho celé pod palcom. Pre mňa vydarený projekt a dúfam, že ešte dlho aj bude :d ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama