Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Thriller

Biografie (5)

Marek Příkazký (herec)

17.03.2018

Herec, hudebník, skladatel, folklorista, ilustrátor a fotograf, rodák ze Strážnice, kde vychodil i základní školu, po které se stejně jako o dva roky starší bratr Lukáš rozhodl pro hudebně-dramatický obor brněnské konzervatoře. Na rozdíl od něj však po absolutoriu nevedly jeho kroky na pražskou DAMU, nýbrž na brněnskou JAMU,… (více)

Radka Skýpalová (herečka)

11.03.2018

Radka Skýpalová po základní škole vystudovala Soukromou střední školu pedagogickou a sociální ve Zlíně. Jelikož jí to táhlo k herectví, zkusila talentové zkoušky na JAMU, bohužel však neúspěšně. Stejná situace se opakovala i další rok. Poté zkusila štěstí na hudebně-dramatickém oboru zlínské VOŠ umění, kde uspěla a byla přijata… (více)

Markéta Holcmanová (herečka)

10.06.2017

Po základní škole nastoupila na hudebně-dramatický obor brněnské konzervatoře. Po úspěšném absolutoriu byla přijata ke studiu muzikálového herectví na JAMU, které v roce 2010 úspěšně dokončila. Ihned nastoupila do angažmá v šumperském divadle. V roce 2012 se stává členkou souboru Městského divadla Zlín, kde ji na jevišti můžeme… (více)

Vojtěch Johaník (herec)

10.06.2017

Narodil se 5. června 1986 v Uherském Hradišti, kde prožil i své dětství a dospívání. Po základní škole pokračoval ve studiu oborem "mechanik číslicově řízených strojů". Poté jeden rok studoval jazykovou školu a pak už následovala JAMU, obor "divadlo a výchova". Po studiu hostoval či byl členem několika souborů, např. KoČéBr, D… (více)

Helena Zeťová (herečka)

21.04.2013

Zpěváckou kariéru odstartovala již v patnácti letech − do roku 1998 koncertovala s rockovou kapelou. Poté vystupovala s americkou skupinou. V dubnu 2001 vytvořily s Terezou Kerndlovou a Terezou Černochovou dívčí skupinu Black Milk, jejíž první album vyšlo v červnu 2002. V témže roce získaly Českého slavíka v kategorii Objev… (více)

Reklama