Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (345)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Na to jak mě Pětka nadchla, mě Šestka neuvěřitelně urazila.

plakát

Vražda v Orient expresu (1974) 

RIMMER:Co se to děje? HOLLY: Hmm, Hercule Poirot právě vystoupil z parního vlaku a víš, co si myslím? Viníky jsou všichni. RIMMER: Proč musíš být lodní počítač zrovna ty? Bylo by nám líp, kdyby tu šéfoval kýbl ovčích hovínek.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Takové vcelku nenápadné francouzské překvapení. I když se může zdát, že to není originální nápad, přesto je inspirováno skutečným příběhem, který je fajn. A na to, že má film bezmála 2 hodiny, hodně svižně uteče. Dramatické chvíle se střídají s vtipnými a celkově to hodně zapůsobí na člověka, zvlášť když je k tomu výborně udělaná hudba. Jsem tedy hodně mile překvapen a rád se na tento hezký film podívám znova. Ode mě 5*, protože letos je jich jako šafránu. PS: Doufám, že američani neudělají nějakou svojí verzi, aby na tom trhly miliony.

plakát

Terra Nova (2011) (seriál) 

Sice je to sprsklé všechno dohromady, ale tohle prostě můžu. Lidi nebuďte hloupý a dokoukejte alespoň jednu sérii. Tohle je špatně hodnocené právě kvůli tomu, že lidi vidí pár špatných dílů a odsoudí to. Viz. podobný případ s Camelotem.

plakát

Atentát v Ambassadoru (2006) 

Tak toto prosím měl být film o Robertu Kennedym. Proč nikdo nenapsal, že se nic nedozvím o Bobbym ani o vrahovi? Takto dlouho nikdo nemrhal mým časem. Hlavně, že vím jak podváděl šéf hotelu svojí manželku. Hlavně, že vím jak se volební agenti sfetovali. Hlavně, že vím jak si Frodo vzal alkoholičku, aby nemusel do Mordoru. A to nemluvím o tom, jak mexikánec nemohl na Dodgers, protože je mexikánec. Nejvíc mě mrzí jak buzeroval ten americkej šmejd slečnu Janáčkovou, kterou hrála nějaká sprsklá číňanka. Jo, abych nezapomněl SPOILER: Bobby zemře! Abych jen nenadával, tak film jsem pochopil, ovšem čekal jsem prostě něco mnohem lepšího a tak si to ode mě nezaslouží víc jak 2*.