Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Obsahy (2)

Černý hřebec

Černý hřebec (1990) (seriál)

Tento seriál vypráví o žokejovi Alecovi a jeho hřebci Blackovi. Je to příběh jejich přátelství, výher, ale i nebezpečí. Protože Black je opravdu rychlý hřebec, mnoho lidí se ho snaží unést, aby běhal pro ně. Na Blacka ale může jenom sednout jen jedna osoba a tou je Alec.
V druhé sérii se k Alecovi, Blackovi a jejich trenérovi Henrymu přidává dívka Nicol, která mezi dostihy hledá svého ztraceného otce.

Sortilegio

Sortilegio (2009) (seriál)

Příběh začíná zakázanou láskou Antonia a Viktorie. Oba se milují, ale jsou v manželství s někým jiným. Viktorie čeká s Antoniem dvojčata. Po smrti Viktoriina manžela se Viktoria i s dětmi vrací do Mexika. Mezitím se Antoniovi narodil syn Alejandro. Antonio s Viktorií se konečně mohou vzít, z čehož nemá radost Viktoriin syn Bruno. Ten nenávidí svého nevlastního bratra a dělá mu naschvály. Antonio zanechá celý svůj majetek Alejandrovi. Tím se zvýší i nenávist Bruna. Ten se snaží Alejandra zabít. A proto předstírá, že je Alejandro a bere si Marii José. Poté nechává Alejandra zabít. Nepodaří se mu to a Alejandro se po těžké nehodě vrací domů, kde na něj čeká jeho žena, kterou vidí poprvé v životě.

Reklama