Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (4)

plakát

Je to i můj život (2009) 

Tak tenhle film se tvůrcům opravdu povedl. Tento příběh se mi vryl do srdce. Smutné, opravdu je to smutné. Vím, že jsem u něj nadávala na Cameron, ale na druhou stranu, vciťte se do dcery a matky. Obě svým způsobem něco chtějí. Člověk si tady opravdu musí hodně citově popřemýšlet.Musím dát 5 hvězdiček, protože tenhle film mně opravdu dostal. Konečně žádná slátanina, ale skutečnost...život je boj a největší bojovníci umírají.

plakát

Mechanický pomeranč (1971) 

Konečně jsem se tedy podívala na Mechanický pomeranč. Už dlouho jsem si říkala, že bych se mohla podívat na toto dílo pana režiséra Stanleyho Kubricka. Prvně jsem byla trochu šokována, ale pak jsem oči neodtrhla od monitoru. Chvilkama jsem hlavního představitele nazývala jedním citátem, a to: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Perfektní, perfektní, perfektní - a to jsem se bála, že se nevydržím dívat, jelikož ze začátku to bylo spíše o šoku a drastických činech. Malcolmův herecký výkon je naprosto luxusní. Výborně * * * * *

plakát

Chceš mě, chci tě (2009) 

Další úsměvná romantická komedie. Člověk se u ní nenudí a provozuje "gaučing" od začátku do konce. Mně se to náhodou líbilo.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

V první polovině filmu jsem byla vystrašená, ba jsem si i zařvala( teď se tomu akorát směju), ale asi v polovině filmu jsem zjistila, že je to těžká zívačka. Taky jsem koukala na trailer a podle toho jsem usoudila, že tohle bude fakt mazec. Ovšem myslím, že v traileru ukázali nejzajímavější scény a u toho jsme taky skončili. Herecké výkony se mi moc nelíbily, připadalo mi to vyumělkované. Takže můj poslední verdikt: Dá se to!!!