Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (3)

6 Days to Air: The Making of South Park

6 Days to Air: The Making of South Park (2011) (TV film)

Dokument, jenž mapuje průběh výroby jednoho dílu seriálu Městečko South Park. Tvůrčí tým má 6 dní na zpracování a zfilmování jedné epizody. Parkerovi a Stoneovi začíná týden humoru, tvořivosti a v neposlední řadě i velkého stresu.

Skinheads v České Republice v 90. letech

Skinheads v České Republice v 90. letech (1998) (TV film)

Dokument mapuje první výskyty pravicových extrémistů v Česku. Svou roli si tu zahrála i dnes už zaniklá kapela Orlík v čele s Danielem Landou a Davidem Matáskem. Film nás zavede do tajů hnutí, které propaguje rasovou nesnášenlivost, xenofobii a neonacismus.

Bruncvík a lev

Bruncvík a lev (1980)

Bruncvík ztroskotá na ostrově se skupinou lidí a jako jediný přežije. Poté se dostane k cizímu hradu a ptá se krále na cestu domů. Ten mu slíbí, že mu ji prozdradí, pokud zachrání jeho dceru, která je vězněná drakem Baziliškem. Bruncvík ji vysvobodí a jako "odměnu" dostane hradní vězení. Tam najde zlatý meč, který má moc zabít člověka ukázáním čepelí a díky němu uprchne. Vrátí se domů a zjistí, že byl prohlášen za mrtvého. Jeden neznámý rytíř se mezitím oženil s jeho manželkou. Nakonec Brunvcík rytíře přemůže a získá svou manželku zpět.

Reklama