Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (67)

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) odpad!

V životě jsem nečekal, že použiju tohle slovo ale je to neuvěřitelnej Cringe.

plakát

Stanfordský vězeňský experiment (2015) 

Herecké výkony (především Michaela Angarana) a atmosféra jsou vynikající. Každou chvíli čekáte, co se bude dít a kam až to všechno zajde. Nebýt zbytečně dlouhé stopáže, mohla být i pátá hvězda.

plakát

Umění je cool (2020) (pořad) odpad!

Jste moderní osoba, která si ráda přivstane aby si mohla namočit oves a klíčky k obědu? Pak je tohle zabití času přesně pro Vás.

plakát

Deník mrtvých (2007) odpad!

Vetší sračku sem neviděl ani po kombinaci třešně mlíko.

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) odpad!

Nechápu, kdo může schválit vysílání takový kokotiny.

plakát

Marťan (2015) 

Při tak dlouhé době strávené na rudé planetě bez jistoty záchrany jsem sice očekával (i vzhledem ke stopáži filmu) detailnější rozebrání psychiky hlavního hrdiny ale to, že se tak nestalo rozhodně neberu jako nedostatek. Snímek je i tak velice zajímavý, zábavný, napínavý a skvěle natočený. Pro mě jasných 5*

plakát

Applikace (2014) (pořad) 

Skvěle vybraná dvojice sympatických a vtipných moderátorů, zajímavé tipy a především seznámení i s méně známými aplikacemi staví tento pořad na můj top ten. A pokud neholdujete appkám, určitě vás potěší alespoň pohled na krásnou Ivu. 90%

plakát

Zázračné přistání (1990) (TV film) 

Nejprve jsem shlédnul film, který jsem navzdory hrozným hereckým výkonům chtěl hodnotit za 3 už jen kvůli tomu, že se někdo rozhodl zfilmovat tuto neuvěřitelnou nehodu. Když jsem ale shlédl díl Leteckých katastrof s názvem Na vlásku, který se taktéž zaobírá událostí letu 243, je podrobnější a né tak zdlouhavý, rozhodl jsem se hodnotit jen jedinou "hvězdičkou".

plakát

Česká tajenka (2013) (pořad) odpad!

Jak se vůbec může něco takovýho vysílat? Neni to napínavý, ani vtipný a moderátor je absolutní idiot kterýmu máte chuť dát za ty blbý kecy ránu.