Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Musím říct že jsem nečekala, že se tak náramně pobavím. Když jsem uviděla Arnolda říkám "ty jo dobrý", na to Van Damme "super" ale když se objevil i Chuck Norris a řekl vtip s kobrou málem jsem se skácela ze židle. Opravdu moc povedené pokračování. Nechápu jak se někomu podařil napsat tak zdařilý scénář, aby to za normálních okolností nebyla úplná slátanina. Opravdu super.

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Na filmu jsem byla s dcerou. Nevím koho to bavilo víc jestli jí nebo mě, ale přistihla jsem se, že při některých písničkách, které jsou ve filmu si zpívám a do rytmu ťukám nohama. :-D Musím reagovat na komentář B!shopa, že to byla nepřerušovaná jízda a musím sním souhlasit. Hodně jsem se nasmála a dost si i odpočinula. Opravdu tenhle díl se mi líbil nejvíc.

plakát

Voda pro slony (2011) 

Upřímně trošku se mnou tenhle film zamával emocionálně. Zvířata jsem vždycky měla ráda a dívat se jak je někdo týrá je i na plátně dost otřesný. Co se týče příběhu lásky veterináře a krasojezdkyně, která to v životě neměla lehké to byl taky dost silný vjem. I když jsem si u filmu pobrečela opravdu se mi líbil a určitě se na něj podívám znovu.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Poslední dobou ujíždim na animáčích a to hodně. Koukáme společně s dcerou. A musím říct že tento příběh se mi opravdu líbil. Bezzubka nebo noční děs jak mu říkali se hodně podobal kočce nemůžu si pomoct ale stejné oči podobné chovaní když šel spát. Ale vypadalo to opravdu pěkně. A ostatní draci zrovna taky nebyli strašidelní spíš komičtí. A musím přiznat že i když už jsem to viděla několikrát ke konci zadružu vždycky dech. Moc hezký příběh.

plakát

Pád do tmy 2 (2009) 

Horor se mně líbil, mám ráda takové lekací. V první čtvrtině jsem se tak lekla že nemít stabilní sezení asi bych spadla (jak tam jde šerif stím přístrojem pro noční vidění čekáte vobludu na obrazovce a ona je vedle). Konec mě trošku naštval že to nakonec vypadalo že otamtud nikdo neutekl, ale třeba se nakonec ještě dočkáme dalšího pokračovnání.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Tak sice jsem viděla jen 16 dílů, ale četla jsem všechny 4 knihy. Už jsem se u toho opravdu nasmála. Ale musím říct že jak se říká lepší je vidět film a pak číst knihu. Dost mě převapilo že hlavní představitelka je tmavovláska (původně je to blonďatá barbína) a Damon je poněkud zeljší než by měl být. Ale jinak se to povedlo.

plakát

Fame - cesta za slávou (2009) 

Muzikálové filmy nepatří mezi oblíbené. Ale tenhle byl celkem povedený. Skvělá muzika. Jen trochu moc propletených příběhů různých postav.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Překvapilo mě poněkud zvláštní ztvárnění Holmese. Podle jiných příběhů a knihy nebyl zas takový "cvok". Ale na druhou stranu bylo to něco nového, a pro mě osobně i dost zabavného. Vadilo mi jen že jsem se místy zamotávala v ději.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Moc pěkná pohádka. Líbí se mi ten kostým Johnna Deppa. A ve 3D to byla moc pěkná podívaná. Něják tomu nemám co by se mi nelíbilo.

plakát

Avatar (2009) 

Film jsem viděla před pár dny. Ve 3D hlavně abych si užila podívanou. A musím říct, že jsem si jí opravdu užila. Přiběh byl fantastický. Úplně člověka pohltil. Avataři jako postavy byly opravdu skvěle vymyšlení a co se týče všelijakého zvířectva to taky nemělo chybu. Uchvatila mě i grafika, létající hory, a celkové prostředí bylo taky velice krásné. Mrzí mě je srmt několika z hlavních hrdinů. Ale i přesto tenhle film, postavy i prostředí jsem si hned zamilovala.