Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (114)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. Welcome to P.A. - Raney Shockne ,2. Fame - Naturi Naughton ,3. Big Things - Anjulie ,4. Ordinary People - Asher Book ,5. This Is My Life - Hopsin/Ak'sent/Tynisha Keli/Donte Winston ,6. Out Here On My Own - Naturi Naughton ,7. Street Hustlin' - Raney Shockne/Stella Moon ,8. You'll Find a Way - Santigold ,9. Can't Hide From Love - Naturi Naughton/Collins Pennie ,10. Black & Gold - Sam Sparro ,11. Back To Back - Collins Pennie/Ashleigh Haney ,12. I Put a Spell On You - Raney Shockne/Eddie Wakes ,13. Get on the Floor - Naturi Naughton/Collins Pennie ,14. Try - Asher Book ,15. You Took Advantage of Me - Megan Mullally ,16. Too Many Women - Rachael Sage ,17. Someone To Watch Over Me - Asher Book ,18. You Made Me Love You - Raney Shockne/Oren Waters ,19. Hold Your Dream - Naturi Naughton/Asher Book/Kay Panabaker , ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Choreografie 4/10/// +Kay Panabaker a další zajímavé mladé tvářičky , jedno nebo dvě zajímavá čísla (to předposlední a to závěrečné) -nuda, docela otrava se na to dívat, nevýrazné zaměření na postavy, skoro se o nich nic nedozvím, jako by tvůrcům šlo o celek a ne o jednotlivé osoby/// Ať mi určitě nikdo netvrdí, že jsem další z těch co hudební filmy strhává. Právě naopak, já jim fandím, líbí se mi, baví mě a nemám problém na ně zajít do kina. U tohoto filmu jsem to naštěstí neudělal a jsem rád, protože i v kině bych se asi velice nudil. Nevím o co tvůrcům přesně šlo. Je tu vše, je toho tu hodně, ale tak nějak vám nikdo neřekne na co se máte soustředit. Snad na postavy? O nichž se nic moc nedozvíte, jedna holka s rodiči, jeden vztah a to je asi tak vše. Ostatní postavy mě nezajímají. Neplést s herci. Ti hrají, zpívají a tancují dobře a řekl bych že casting se povedl. Při natáčení určitě byla spousta legrace. Zhruba v druhé půli filmu se to zvrhne více v drama a film vám nabídne jaké to je, když je někdo trošku víc slavný, když si jde za svým cílem a když ho třebas i někdo podvede. Prostě ve filmu je toho hodně, ale bohužel se to ke mě nějak nedostalo a nechalo mě to chladným. Proto hodnotím jak hodnotím./// Celkem 44%/// ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Originál jsem sice neviděl, takže nemůžu porovnávat. Na filmu je ale dost vidět, že se chce svézt na vlně moderních teen hudebních filmů. A moc se mu to nedaří. Scénář je totiž až moc povrchní a celý čas sledujeme pouze prožité 4 roky 10(!!) hrdinů. Problémy některých jsou zde navíc prakticky jenom načrtnuty nebo nejsou moc dobře dořešeny. Navíc se v několika obměnách opakují. Ani ta hudební a taneční složka mě až na dvě vyjímky příliš nezaujala. To už i ty choreografie s Let´s dance měli lepší choreografii a větší šmrnc. Abych ale jenom nekritizoval, tak obsazení bylo docela fajn, zvláště roztomilá Kay Panabaker. Jinak ale nic extra, kvůli čemu by se mi chtělo tančit či zpívat.50% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nič výnimočné, žiadny prínos do sveta filmu ani čo sa týka žánru. Veľmi obyčajné a jednoduché. Priemerné a dá sa povedať, že nezaujímavé. Ale Fame si udržal akú takú úroveň a pár tanečných scén niej e na zahodenie. Dobrý zvuk a hudba, no nič viac netreba očakávať. Mohol by som ísť s hodnotením nižšie, ale budiš, veď nudou som nezomieral. 55% ()

iHyik 

všechny recenze uživatele

Jelikož už jsem byl zvyklý, že předchůdci Fame alias Step Up (2) se ani moc nesnažili vyrábět příběh, jako ho spíš jenom podkreslovat skvělými tanečními výkony a chytlavou taneční hudbou, napadlo mě o Fame úplně to stejné. Film, kde se několik nadaných dětí snaží dokázat něco víc, budou tančit a zpívat a budu všichni hrozně krásní a talentovaní. Už prvotní chyba byla, že jsem si to opravdu myslel. Doopravdy si chce Fame hrát na nějaké existenční drama, kdy má každý z nás nějaký problém, ale jen díky happyendům všechno zlo světa zničíme a budeme žít šťastně až do smrti. Hlavní chybou jsou nudné dialogy a snaha dát filmu nějakou úroveň. Postavy jsou jen nastíněné, ani jednu z nich si nemáte šanci připustit k srdci, protože jsou všechny dost nesympatické a se svými malými životy chtějí, abychom jim zobali z ruky jejich problémy. Na dvouhodinové rozšířené verzi je skvělý jenom zpěv a tanec, ostatní motivy padají do háje a vytváří jen hustou univerzální hnědou omáčku, která se zaplácává do sebe a rozbředle se válí na předhozeném talíři. Až zas příště bude někdo dělat film o nadaných dětech na umělecké škole, neměl by zkoušet našít těm nebožákům na dres příběh. V takovýchto případech se nenosí. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama