Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Soredemo sekai wa ucukušii

Soredemo sekai wa ucukušii (2014) (seriál)

Příběh se pohybuje okolo Nike, odhodlané princezny z Dešťového vévodství, která má záhadnou sílu: umí ovládat déšť. Po prohře v kámen, nůžky, papír se svými staršími sestrami, je donucena vzít si krále Slunečného království, Liviuse I. Livius dobyl svět ve třech letech a je známý jako "Strašlivý král." Když se s ním ale Nike poprvé setká, ke svému překvapení zjistí, že je to vlastně chlapec mladší než je ona sama. Livius jí náhle poručí aby přivolala déšť, a potom, co Nike odmítne, ji vhodí do žaláře. Příběh sleduje dvojici, jež je zprvu manželským párem pouze podle jména, ale postupně k sobě začne navazovat i emocionální pouto.

Jowamuši pedal - Season 1

Jowamuši pedal - Season 1 (2013) (série)

Sakamichi je těžkým otaku, milující anime a mangu, a tak každý týden jezdí přes 90 kilometrů do Akihabary pro nejnovější hry a hračky na svém kole. Při vstupu na střední školu se těší až se potká s lidmi, kteří sdílí jeho vášeň, ale brzy zjistí, že anime klub je již zaniklý pro nedostatek členů. Mezitím ho pozoruje výborný cyklista a spolužák Shunsuke, jelikož ho viděl jet v neuvěřitelné rychlosti i přesto, že jel na tak těžkém "maminčině kole." Nyní se Sakamichi musí rozhodnout, zda-li zůstane ve svém rádoby anime klubu nebo jestli se přidá k Shunsukemu a dalším novým přátelům do kompetitivního cyklistického klubu, kde ho čekají těžké závody a další dobrodružství.

Magi: The Labyrinth Of Magic - Magi: The Kingdom of Magic

Magi: The Labyrinth Of Magic - Magi: The Kingdom of Magic (2013) (série)

V písku zaváté zemi karavanů, lupičů a dobrodružství, legendy vypráví o zlověstných věžích, které se z ničeho nic objevily před 14 lety. Říká se, že se v těchto věžích dá získat bohatství, nepředstavitelné ani v těch nejdivočejších snech, a dokonce uzavřít dohodu s magickým džinem s ohromnou silou - za předpokladu, že se dostanete ven živi. V tomto světě se střetávají tři postavy. Alibaba je mladý zloděj, který nechce nic jiného než zbohatnout získáním pokladů z těchto věží. Aladdin je zvědavý mladý chlapec s magickou flétnou a skrytou silou. A Morgiana je otrokyně, která nemůže utéci ze svých řetězů. Jak se jejich osudy proplétají, cestují spolu napříč světem,  bojují proti silným nepřátelům a staví se obrovským silám, které se snaží škodit slabým a nevinným.

OverDrive

OverDrive (2007) (seriál)

Mikoto Shinozaki je běžný středoškolák s nešťastnými problémy: je hrozný ve sportech, nemá žádný zvláštní talent a je šikanován ve škole. Vše se změní v den, kdy se ho jeho krásná spolužačka Yuki, která se mu již dlouho líbí, zeptá, zda by se nepřidal do cyklistického klubu jejího bratra. Hnán zoufalou snahou získat si její náklonnost, Mikoto dělá vše proto, aby se naučil jezdit na kole a nevypadal přitom jako hlupák. Postupně zjišťuje, že se mu tento sport vlastně líbí! Nyní se snaží stát tím nejlepším cyklistou na světě a čelí tak spoustě tvrdých zkoušek, ale čekají ho i úspěchy.

Servant x Service

Servant x Service (2013) (seriál)

Když se Lucy narodila, její rodiče se nemohli rozhodnout pro jediné křestní jméno, tak se rozhodli dát jí jmen hned několik. Aby se pomstila úředníkovi, který schválil toto rozhodnutí, Lucy, nyní dospělá, se sama stala úřednicí, nedočkavá dát mu za vyučenou. Lucy ale brzy zjistí, že být úředníkem, je těžká práce. Lidé jí nadávají, není moc prostoru pro chyby a výzva čeká za každým rohem. Spolu s dalšími spolupracovníky, jako je flirtující flákač Hasebe nebo plachá Saya, Lucy řídí svou novou kariéru skrze frustrace a radosti plynoucí z pomáhání veřejnosti.

Reklama