Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Pavouk (2007) 

dva šoky během devíti minut... silný zážitek na tak krátký film...

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Naivní a předvídatelný film, který nepřinesl nic nového. Čekal jsem víc, a doopravdy jsem víc dostal... Jako bych se díval na více filmů, Johanka z Arku, Pán prstenů, Robin Hood. Navíc bílý jelen, kterého, každý kdo pozorně četl knížky ze série World of Warcraft, poznal jako Cenariova otce. Zdá se mi, že celý film vsadil na jedinou věc a to na Kirsten Steward. A popravdě ona byla jediné na co se ve filmu dalo dívat. Po druhé bych tento film nepotřeboval vidět.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Film o tom, jak těžké může být jedno rozhodnutí a co všechno může ovlivnit. Fantazie malého chlapce dotažená do naprosté dokonalosti. Zvol si tu správnou cestu, když víš že ani na jedné tě nečeká jen to dobré...

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Dva muži, dva rozdílné světy, které se střetnou a neskutečně se vzájemně obohatí... Skvělý film s vydařenou zápletkou, u kterého jsem se i upřímně zasmál.

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Pokud si tento dokument člověk dopřeje v HD kvalitě, dostane se mu neskutečného zážitku. Záběry nad kterými se tají dech, které hrají barvami. Jedním slovem ÚŽASNÉ

plakát

Sedm let v Tibetu (1997) 

Radši přečtěte knihu. Film vám pouze pomůže dokreslit krásu tibetské přírody a Lhasy. Jinak je film pro mně docela zklamáním.