Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (9)

plakát

Slunce, seno, erotika (1991) 

Naprostá dokonalost. Zasáhlo mě to..změnilo život. Jestli chcete vidět vrchol kinematografie, tak jste ho našli.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Ten Rick je ale doopravdy neskutečné hovado. Celkový koncept a průběh seriálu je naprosto originální a modlím se aby byla brzo další série.

plakát

Predátoři (2010) 

Je to naprosto jiné kafe než avp a když jsem slyšel tu známou hudbu v pozadí džungle, tak jsem dostal příjemnou husinu. Navíc Brody hraje velmi dobře a celý film mě bavil. Nebudu popisovat scény, protože v textové formě by to ztratilo ten náboj. Každopádně zasloužený 4* za skvělou atmosféru, akční scény a přijemné herecké obsazení, které navíc obsahuje tuzemskou hvězdu z Mountfieldu:-)

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Princ je něco jako Assasins creed v Persii. Akce v tomhle filmu je určitě, a některý hlášky mě pobavily, ale víc než ty všechny souboje to podle mě nejvíc tahal sympatický obchodníček, co nakupuje umělé kostry od cikánů. Gyllenhaal nicméně nebyl vůbec špatný a tak trochu odhodil kritiku, která se na něj sunula stranou. Víc jak 3 hvězdy dát nemůžu, promiň princi..

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Nakonec dávám plnou palbu, protože tohle je po dlouhý době akční film, který má jednoduše "koule". Příjde mi že Neeson a celkově celej team si to naprosto užívá a dodává to filmu tu pravou šťávu. Hlášky lítají stejnou rychlostí jako kulky, kterých je víc než dostatek. Až závěrečná scéna byla přehnaná, ale to už lesk tomuhle filmu nevezme ani náhodou.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Pokud člověk byl odvařenej z Vojína Ryana, tak bude při Bratrstvu prožívat nirvánu. Počínaje sympatickými hereckými výkony všech zúčastněných, až po vizualní stránku a naprosto hmatatelnou atmosféru konče. Bratrstvo zaujme a dojme víc než jakoukoliv ženu Esmeralda

plakát

Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (2001) 

Naprostej nářez... Absurdní situace a hlavně naprosto absurdní týpci vévodí této šilené komedii. Zábava zaručena

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Komu se líbil předchozí díl, tak se mu stoprocentně bude líbit i dvojka. Místo jedné krasavice jsou rovnou dvě, exploze, výbuchy a hlášky jsou dotažené skoro k dokonalosti. Downey je navíc naprosto ve svém živlu a dívat se na jeho podaní Tonyho Starka královsky pobaví skoro každého. Do toho Downeymu perfektně kmituje Rourke, co by hlavní záporák, který dodává perfektním ruským akcentem autentičnost jeho roli. No a když k tomu přidáte v menší vedlejší roli ještě Samuela L. Jacksona, tak už není co řešit:)