Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Obsahy (3)

Night Feeders

Night Feeders (2006)

Několik amerických víkendových lovců narazí při lovu v lesích na nebezpečné alieny, kteří jsou v přesile, jsou rychlejší než lovci a stále hladoví.

Poslední horor

Poslední horor (2003)

Hlavním hrdinou je amatérský filmař, který zabíjí náhodné oběti. Vraždu natočí na videopásku, zanese do videopůjčovny a vloží do obalu jiného filmu. Následně čeká, až si někdo jeho film půjčí a sleduje jej k němu domů, aby jej po zhlédnutí také zabil a získal tak nový kus stopáže. Za celý film stihne několik opravdu šťavnatých vražd včetně vraždy kameramana, který mu ze začátku pomáhal.

Dvanáct křesel

Dvanáct křesel (1970)

Bláznivý aristokrat Ippolit Vorobyaninov se dozví od své matky na smrtelné posteli, že rodinné dědictví v podobě vzácných šperků je ukryto v jedné z kolekce 12 židlí. Ty byly umístěny v jejich zámku, který byl zabaven a všechen majetek včetně nábytku prodán. Pustí se tedy do pátrání po rodinném odkazu. V tom mu pomáhá rychle nabitý přítel s příslibem poloviny nalezeného majetku. Při hledání zjistí, že zmocnit se majetku se pokouší i kněz, přítomný při matčině smrti. Při různých intrikách, které mezi sebou kují, cestují přes celé Rusko až na Sibiř, a zpět.

Reklama