Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Králova řeč

Králova řeč (2010)

Úžasná kamera a ještě lepší herecké výkony - tomu co předvedl Colin Firth se dá pouze zatleskat. Nominace na Oskara a následně i jeho zisk je naprosto zasloužený. Nesmím opomenout ani skvělé výkony, které předvedli Geoffrey Rush a Helena Bonham Carter. Není co bych tomuto filmu vytkla a proto dávám 5*

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Myslím, že hodnocení Nejlepší film všechno vystihuje! V tomto filmu bych těžko mohla najít nějakou chybu, není co vytknout. Děkujeme ti Franku, natočil jsi pro nás skvost! Více takových dokonalých filmů.

Sedm

Sedm (1995)

Fincher to díky dokonalé režii dokázal a vytvořil skvělý krimi film! Morgan Freeman a Brad Pitt opět ukázali co v nich dřímá - jak skvělí jsou. Divák si u tohohle filmu neodpočine ba naopak, stále více je ponořován do tmy. Neobyvklý a razantní konec to vše podtrhl.

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Filmy o drogách bývají šálky silnějšího kafe, ale tohle byl rovnou sud. Celý film je na psychiku náročný, ale konec - ten převršil vše. K tomu ještě skvělé herecké výkony a hudba. Kdokoli kdo uvažuje o okusení drogy by si měl nejdříve pustit tenhle film, třeba si to rychle rozmyslí!

Počátek

Počátek (2010)

Krásný filmový dar od Christophra Nolana. Skvělý vygradovaný film, který posunul hranice. Leonardo DiCaprio opět předvedl, že je skvělý herec A ten závěr! Jak to asi dopadlo? Už je na každém, který konec si zvolí :) Inception se nedá odvykládat to se musí vidět!

Prokletý ostrov

Prokletý ostrov (2010)

Paráda! Již od prvních záběrů bylo jasné, že tenhle film se povedl, ale až poslední věta mi dokázala vyrazit dech! Všechno dokonale promyšlené, propojené. Kdo si bude myslet, že má film již na začátku dokonale přečtený a bude si říkat, že nad Scorsesenem vyzrál, plete se.

Dokonalý trik

Dokonalý trik (2006)

Chcete tenhle film doporučit přátelům a oni vás poprosí aby jste jim trochu naznačili oč ve filmu jde? Hodně štěstí, jelikož tak snadné to nebude. V tak spletitém příběhu, plném rivality, kulis a triků není snadné se orientovat. Nepřestanete počas celého filmu tápat a přemýšlet, co je vlastně realita a co ne.